Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ki él itt rossz házasságban?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki él itt rossz házasságban? Miket csinál a férjetek/feleségetek? Meddig-miért-türtök még?

Figyelt kérdés

Nem mondhatom el senkinek,elmondom hát mindenkinek!

Engem és a 2 nagyobb gyereket folyamatosan megaláz,kritizál,nőzik,alkoholista és GONOSZ!!

A pénz miatt türök.

Nem kioktatást várok hanem,hogy meséljék el azok akik hasonló helyzetben vannak!

2009. nov. 14. 15:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
17-36-os vagyok. Ma éppen abból indult a balhé, hogy már délután nekikezdett iszogatni. Én nagyon nem helyeslem, ha egy ilyen fiatal férfi, mint a párom, már délután alkoholizál, és ezt szóvá is tettem. De egyébként egyáltalán nem foglalkozik már velem, nem érdekli, hogy beteg vagyok és meg kell műteni, nem érdekli semmi, ami velem kapcsolatos, mégis mindig azt mondja, hogy szeret. Tőlem 90 km-re lakik édesapám, ott lenne hely nekem, de az egy pici falu, ahol semmi munkalehetőség sincs, sőt még a környéken sincs, a nyakára meg nem akarok költözni, hogy ott élősködjek. Ő sem él túl jól, nem teheti meg, hogy addig eltartson, amíg találok munkát. Jelenleg dolgozom, bár ebből a pici fizetésből nem tudnám fent tartani magam. Anyukám ebben a városban él, ahol én, de egy kis garzon lakásban a párjával, szóval az sem megoldható, hogy hozzájuk menjek. Úgy veszem észre, hogy párom ezt ki is használja, hogy nincs hová mennem. Tudja, így bármit megtehet velem, bármennyire lealázhat, úgy sem megyek el. A külföldi munka kizárt, mivel az elinduláshoz is kéne valami alap, ami nekem nincs.
2009. nov. 14. 18:22
 12/26 anonim ***** válasza:
53%
17:36: te választottad...
2009. nov. 14. 20:56
 13/26 anonim ***** válasza:

17:36-os ez tudod nem szeretet mar! Csak megszokasbol van veled, semmi masert! Nagyon fiatal vagy, hogy egy iszakos, durva ffi-val eljel egyutt, es tudod senki nem kenyszerit bele a rosszba! Tenyleg te valasztod magadnak. Hidd el, hogy van kiut!

Vegyel ki ugy, mint az egyetemistak egy nagyon olcso szobat magadnak! Hidd el, ha megfogod a kajan, a telefonon, a barmin is a penzt, akkor megfogsz tudni elni! Ne tedd tonkre az eletedet! Ne a kifogasokat keresd, hanem valtoztass! Csak te tudsz valtoztatni, senki mas! Ne maradj a baratoddal!!!

2009. nov. 14. 21:48
 14/26 A kérdező kommentje:

Most akkor eldiskuráltok a 17:36-ossal vagy válaszoltok az én kérdésemre?

Köszi.

2009. nov. 14. 21:52
 15/26 anonim ***** válasza:
82%

kérdező: hasonló cipőben járunk, csak én nem a feleség vagyok, hanem a gyerek...

lenne egy pár kérdésem:

Dolgozol? hozzávetőlegesen mennyit keresel?

a ház/lakás közös névre van írva?

személygépkocsi/motorkerékpár stb. is közös néven van?

mennyi idősek a gyerekek?

nyíltan nőzik, vagy próbálja titkolni?

szüleidhez/testvéredhez ideiglenesen vissza tudsz költözni és ha elváltok tudnának segíteni a gyereknevelésben?

és még egy, de ezt csak kíváncsiságból:

a gyerekek hogy viselik ezt, látják hogy mi történik?

próbáld meg kiszámolni, hogy fizetésedből el tudod-e tartani magad és a gyerekeidet, és kalkuláld hozzá az eltartásit, valamint hogy a szüleid vagy egyéb rokonok be tudnak-e szállni egy csekély összeggel.

amúgy nem értem hogy a nők miért ilyen férjet választanak maguknak...

21F

2009. nov. 15. 07:39
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

"amúgy nem értem hogy a nők miért ilyen férjet választanak maguknak" -azért, amiért a férfiak is beleválasztanak néha.

A házasság elején még minden szép és rendben van, még akkor is -ha utólag, ismétlem utólag rájövünk-, hogy voltak figyelmeztető jelek. Ezeket ilyenkor könnyedén megbocsátjuk, elnézzük, mert tolerancia is van a világon, meg "majd megváltozik" stb. Csak később derül ki, hogy a két ember nem egymáshoz való, nem egyeznek sok mindenben, és szép lassan eltávolodnak egymástól. Ha nem válnak el a felismerést követően, akkor még pár keserves év következik, ami tele lehet marakodással, megalázással, piszkálódással, öldökléssel, kinek kinek a saját természete szerint...

Kérdező: a saját tapasztalatom azt mondatja velem, hogy előbb-utóbb te is menekülni fogsz ebből a lélekromboló kapcsolatból, hacsak annyira fel nem adod a személyiségedet, hogy akkor már minden mindegy lesz. Kívánom, hogy ne juss el idáig!

2009. nov. 15. 13:05
 17/26 A kérdező kommentje:

Igen dolgozom,ápolónő vagyok havi 80000ft. fizetés.

Házat közösen vettük hitelből,autót szintén.Tehát ha válnánk mindent el kellene adni,felezni...Hová menjek a gyerekekkel?

Lakáshitel a mai világban?Rokonaim nincsenek,anyukám intézetben(agysorvadás+agylágyulás)Házát már rég elitta.

Nem volt mindig ilyen...vagy csak nem vettem észre?

2009. nov. 16. 13:33
 18/26 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva, halvány elképzelésem sincs, hogy mit csinálhatnál.

Utolsó előttinek üzenem, hogy a legtöbb nőnek az ilyen férfiak kellenek, csak hosszútávon megunják őket.

Becsületes, átlagos férfi kinek kell? Senkinek. (najó talán azoknak a nőknek, akik már befürödtek a házassággal..)

21F

2009. nov. 16. 17:40
 19/26 anonim ***** válasza:

A férjem alkoholista.

Én is a lehető legrosszabb utat választottam, vele ittam.

Persze nem annyiszor és annyit amennyit ő.

Most próbálok kilábalni belőle, de a ő nem akarja abbahagyni és igy nekem is nagyon nehéz.

Nélküle könnyebb lenne abbahagyni, mert akkor biztos nem lenne a házban egy csöpp alkohol se.

Ha elválnánk, eladnánk a házat, kocsit, visszafizetnénk a lakáskölcsönt, alig maradna valami.

2 gyerek van, mindketten tanulnak, van külön szobájuk.

Most váljak el és költözzek a 20 és 23 fiammal egy 1 szobás garzonba?

Van mondjam nekik, hogy ne tanuljanak, hanem menjenek dolgozni?

Nem! Inkább ellátom a részeg férjemet és várom mikor lesz annyira beteg a sok szesztől, hogy már inni sem bír.

2009. nov. 18. 08:11
 20/26 anonim ***** válasza:

Szia.

Én szerencsére nem élek rossz házasságban, viszont az előző rossz volt. A volt férjem nem ivott, nem ütött meg, hanem nem törődött velem, sosem beszéltük meg a problémáinkat, szemembe mondta, hogy már nem szeret. Én évekig küzdöttem a szerelméért, de tudomásul kellett vennem, hogy ha csak az egyik fél akarja a rendbetételt, akkor nem lehetséges, mindkét félnek akarnia kell. Az én volt férjem azután jött rá, hogy rosszul döntött, amikor elköltöztem tőle és elváltunk, a válóperünkön mondta, hogy már megbánta és sajnálja, hogy így alakult. A mostani szerencsére sokkal-sokkal jobb, sokat tanultam az előző rossz házasságból, de a mostaninál nagyon megkönnyíti a helyzetet, hogy a férjem nagyon figyelmes, tud bocsánatot kérni, ha esetleg megbánt.

Lehet, hogy már kifejtetted, de miért "kell" tűrnöd a pénz miatt? Nincs hová mennetek? A lakás az övé? Nektek nincs semmitek?

A részeges 26 éves párjának is üzennék azért: és anyukádhoz illetve élettársához miért nem tudsz menni? Tök mindegy, hogy garzonban lakik, én 20 évig éltem a szüleimmel egy 30 nm-es szoba-konyhás lakásban. Ha igazán szeretnek, akkor befogadnak, ha látják, hogy ilyen rossz helyzetben vagy. Biztosan nem maradnék ilyen pali mellett!

2009. nov. 18. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!