Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki él itt rossz házasságban? Miket csinál a férjetek/feleségetek? Meddig-miért-türtök még?
Nem mondhatom el senkinek,elmondom hát mindenkinek!
Engem és a 2 nagyobb gyereket folyamatosan megaláz,kritizál,nőzik,alkoholista és GONOSZ!!
A pénz miatt türök.
Nem kioktatást várok hanem,hogy meséljék el azok akik hasonló helyzetben vannak!
17:36-os ez tudod nem szeretet mar! Csak megszokasbol van veled, semmi masert! Nagyon fiatal vagy, hogy egy iszakos, durva ffi-val eljel egyutt, es tudod senki nem kenyszerit bele a rosszba! Tenyleg te valasztod magadnak. Hidd el, hogy van kiut!
Vegyel ki ugy, mint az egyetemistak egy nagyon olcso szobat magadnak! Hidd el, ha megfogod a kajan, a telefonon, a barmin is a penzt, akkor megfogsz tudni elni! Ne tedd tonkre az eletedet! Ne a kifogasokat keresd, hanem valtoztass! Csak te tudsz valtoztatni, senki mas! Ne maradj a baratoddal!!!
Most akkor eldiskuráltok a 17:36-ossal vagy válaszoltok az én kérdésemre?
Köszi.
kérdező: hasonló cipőben járunk, csak én nem a feleség vagyok, hanem a gyerek...
lenne egy pár kérdésem:
Dolgozol? hozzávetőlegesen mennyit keresel?
a ház/lakás közös névre van írva?
személygépkocsi/motorkerékpár stb. is közös néven van?
mennyi idősek a gyerekek?
nyíltan nőzik, vagy próbálja titkolni?
szüleidhez/testvéredhez ideiglenesen vissza tudsz költözni és ha elváltok tudnának segíteni a gyereknevelésben?
és még egy, de ezt csak kíváncsiságból:
a gyerekek hogy viselik ezt, látják hogy mi történik?
próbáld meg kiszámolni, hogy fizetésedből el tudod-e tartani magad és a gyerekeidet, és kalkuláld hozzá az eltartásit, valamint hogy a szüleid vagy egyéb rokonok be tudnak-e szállni egy csekély összeggel.
amúgy nem értem hogy a nők miért ilyen férjet választanak maguknak...
21F
"amúgy nem értem hogy a nők miért ilyen férjet választanak maguknak" -azért, amiért a férfiak is beleválasztanak néha.
A házasság elején még minden szép és rendben van, még akkor is -ha utólag, ismétlem utólag rájövünk-, hogy voltak figyelmeztető jelek. Ezeket ilyenkor könnyedén megbocsátjuk, elnézzük, mert tolerancia is van a világon, meg "majd megváltozik" stb. Csak később derül ki, hogy a két ember nem egymáshoz való, nem egyeznek sok mindenben, és szép lassan eltávolodnak egymástól. Ha nem válnak el a felismerést követően, akkor még pár keserves év következik, ami tele lehet marakodással, megalázással, piszkálódással, öldökléssel, kinek kinek a saját természete szerint...
Kérdező: a saját tapasztalatom azt mondatja velem, hogy előbb-utóbb te is menekülni fogsz ebből a lélekromboló kapcsolatból, hacsak annyira fel nem adod a személyiségedet, hogy akkor már minden mindegy lesz. Kívánom, hogy ne juss el idáig!
Igen dolgozom,ápolónő vagyok havi 80000ft. fizetés.
Házat közösen vettük hitelből,autót szintén.Tehát ha válnánk mindent el kellene adni,felezni...Hová menjek a gyerekekkel?
Lakáshitel a mai világban?Rokonaim nincsenek,anyukám intézetben(agysorvadás+agylágyulás)Házát már rég elitta.
Nem volt mindig ilyen...vagy csak nem vettem észre?
Őszintén szólva, halvány elképzelésem sincs, hogy mit csinálhatnál.
Utolsó előttinek üzenem, hogy a legtöbb nőnek az ilyen férfiak kellenek, csak hosszútávon megunják őket.
Becsületes, átlagos férfi kinek kell? Senkinek. (najó talán azoknak a nőknek, akik már befürödtek a házassággal..)
21F
A férjem alkoholista.
Én is a lehető legrosszabb utat választottam, vele ittam.
Persze nem annyiszor és annyit amennyit ő.
Most próbálok kilábalni belőle, de a ő nem akarja abbahagyni és igy nekem is nagyon nehéz.
Nélküle könnyebb lenne abbahagyni, mert akkor biztos nem lenne a házban egy csöpp alkohol se.
Ha elválnánk, eladnánk a házat, kocsit, visszafizetnénk a lakáskölcsönt, alig maradna valami.
2 gyerek van, mindketten tanulnak, van külön szobájuk.
Most váljak el és költözzek a 20 és 23 fiammal egy 1 szobás garzonba?
Van mondjam nekik, hogy ne tanuljanak, hanem menjenek dolgozni?
Nem! Inkább ellátom a részeg férjemet és várom mikor lesz annyira beteg a sok szesztől, hogy már inni sem bír.
Szia.
Én szerencsére nem élek rossz házasságban, viszont az előző rossz volt. A volt férjem nem ivott, nem ütött meg, hanem nem törődött velem, sosem beszéltük meg a problémáinkat, szemembe mondta, hogy már nem szeret. Én évekig küzdöttem a szerelméért, de tudomásul kellett vennem, hogy ha csak az egyik fél akarja a rendbetételt, akkor nem lehetséges, mindkét félnek akarnia kell. Az én volt férjem azután jött rá, hogy rosszul döntött, amikor elköltöztem tőle és elváltunk, a válóperünkön mondta, hogy már megbánta és sajnálja, hogy így alakult. A mostani szerencsére sokkal-sokkal jobb, sokat tanultam az előző rossz házasságból, de a mostaninál nagyon megkönnyíti a helyzetet, hogy a férjem nagyon figyelmes, tud bocsánatot kérni, ha esetleg megbánt.
Lehet, hogy már kifejtetted, de miért "kell" tűrnöd a pénz miatt? Nincs hová mennetek? A lakás az övé? Nektek nincs semmitek?
A részeges 26 éves párjának is üzennék azért: és anyukádhoz illetve élettársához miért nem tudsz menni? Tök mindegy, hogy garzonban lakik, én 20 évig éltem a szüleimmel egy 30 nm-es szoba-konyhás lakásban. Ha igazán szeretnek, akkor befogadnak, ha látják, hogy ilyen rossz helyzetben vagy. Biztosan nem maradnék ilyen pali mellett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!