Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ki él itt rossz házasságban?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki él itt rossz házasságban? Miket csinál a férjetek/feleségetek? Meddig-miért-türtök még?

Figyelt kérdés

Nem mondhatom el senkinek,elmondom hát mindenkinek!

Engem és a 2 nagyobb gyereket folyamatosan megaláz,kritizál,nőzik,alkoholista és GONOSZ!!

A pénz miatt türök.

Nem kioktatást várok hanem,hogy meséljék el azok akik hasonló helyzetben vannak!

2009. nov. 14. 15:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Néhány napja vége a rossz kapcsolatomnak! Addig viszont az volt, hogy többet volt munka nélkül mint munkahelyen a párom. Munkanélküli időszakában tkp. én tartottam el. Megismerkedésünk úgy alakult, hogy élete egyik nehéz helyzetében én segítettem ki és azt mondta, ezért ő örökre hálás marad nekem. MÉGIS kiderült, hogy csajozik, ill. az is, hogy a haveri körében engem letagad.
2009. nov. 18. 10:12
 22/26 anonim ***** válasza:

Nálam egyértelműen mondhatnánk sokszorosan is hülye vagyok!!

A gyerekek miatt ,kel egy férfi aki segít anyagilag és amig ha dolgozom vigyáz rájuk...

Eleinte bújtam ,beszélgetést kezdeményeztem,gyerfyafényes vacsi ....stb

boldogtalan vagyok mert keveset foglalkozik velem ,

szinte ha haza jön eszik,netezik ,tv-zik és az ügyfeleivel ,kollégáival telefonál .. "nyolc órára már zsong a feje" csendet kiván .. bebújik az ágyba és alszik .Már csak házisárkánynak érzem magam ,mert csak a gondokat beszéljük meg.

A szex szinte csak lemondással jár ,kevesett kivánja .

A fitymaszükülete miatt és csak pettingelünk.Nincs igénye arra hogy orvoshoz forduljon..

Tudom lehetne rosszabb de ez se jó...idegörlő a közönyöség.Nem párként élünk együtt hanem mint egy jóbarát akik a szürke hétköznapokat megoldják .

2009. nov. 18. 11:45
 23/26 anonim ***** válasza:

7:39 és 17:40 (ugyanaz a srác, 21F). megértem, miről beszélsz. Ezek a férfiak igen vonzóak, de nekem volt eszem ahhoz, hogy meglássam, veszélyesek. Minden ilyen vonzalmat csírájában fojtottam el magamban.

Most van egy mintaférjem, aki abszolút rendes srác volt anno (15 éve), és fülig szerelmes lettem belé, pont a jelleme miatt. Minden nő irigyelhet érte, néha meg is teszik.

Úgyhogy nem minden nő megy vakon a vonzalmai után, ahogy nem minden férfi megy ész nélkül a farka után. De ebből vannak kevesebben. Te meg én a kisebbséget alkotjuk, de nem vagyunk egyedül.

2009. nov. 18. 20:32
 24/26 anonim ***** válasza:

20:32: pedig néha így látom...

Az a baj, hogy nem tudom még mindig átlátni ezeket a dolgokat, mert nagyon bonyolultak.

Hányszor vágtam Anyukám fejéhez, hogy megérdemli a férjét (apámat), és hogy mennyire tönkretette az életemet, hogy nem hagyta el. Ezeket később persze meg szoktam bánni, és eszembe jut, hogy ő csak egy áldozat, miattam, hiszen "baleset" voltam.

Ezért érzem büntetésnek az egész életemet, mert amikor apám mindig csinál valami rosszat ez a gondolat fut át először az agyamon, és ettől mindig annyira meg szoktam ijedni, hogy ösztönösen támadásba lendülök és mást hibáztatok.

Kíváncsi lennék, hogy más gyerek is így érzi-e magát.

az a 21F..

2009. nov. 18. 20:40
 25/26 anonim ***** válasza:
0%

és ami fáj, még szerinted is vonzóak az ilyen férfiak.

ezért nem volt és nem is akarok párkapcsolatot kialakítani.

nem akarom, hogy csak azért legyen velem valaki, mert megbízható és kiszámítható vagyok. az szerintem olyan megalázó lenne...

2009. nov. 18. 21:28
 26/26 anonim ***** válasza:

Valaki írjon egy emailt legyen szíves, hogy Ő hogy oldotta meg.

Nálunk ugyan ez a helyzet, sehova nem megyek el hétvégente, barátaimat se hívom át, mert szégyellem apám részegességét, és féltem anyát, nehogy történjen vele valami...

Rengetegszer leoltottam már. Lehetséges, hogy most hétvégén béke lesz, ugyanis a múlt szombaton rettentően le lett oltva (+ az anyukája is rákontrázott).

Egy segítségre szoruló 16éves fiú.

2009. nov. 18. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!