Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párotok/férjetek a társaságotokban meg szokott nézni más nőket is? Ha Ti ezt látjátok, hogyan reagáltok rá? Rosszul esik vagy nem foglalkoztok vele?
En mindig megnezem a jo csajokat, ha ott van a felesegem, ha nincs. De nem feltunoen bamulva persze, normalisan. Ha eszreveszi, akkor megnezi o is, aztan ha tetszik neki megdicseri. Nem esik neki rosszul, nem feltekenykedik. Meg csak az hianyozna :) Vegul is orok huseget fogadtam, nem orok vaksagot :)
18 eve vagyunk egyutt.
38F
Kiguvadt szemmel nem bámul senkit, de látni lát, hisz nem vak.
Nem zavar, ha megnéz másokat, amíg nem feltűnően, ízléstelenül teszi, de ilyen nem is szokott előfordulni. Nem bambul bele más dekoltázsába, és nem is forog hátsókat vizslatva.
8 év, ő 31, én 29.
Mindketten 21 évesek vagyunk, 3 éve együtt.. Párom megnézi a nőket, bár a társaságomban inkább rám figyel. Ha azt látom, hogy feltűnik neki valaki, inspiráció, hogy csinosabb legyek / többet edzzek, hiszen minden gesztusából az derül ki, hogy nagyon szeret, és hűségesek vagyunk egymáshoz. Tulajdonképpen el vagyok olvadva, hogy ilyen fiatalon is 3 éve napról napra engem választ.
Én is észreveszem a helyes srácokat, de mindig az jut eszembe, hogy nekem jobb van, mert imádom:))
Mi sok éve vagyunk együtt, de az sosem zavart, ha megnéz más - csinos - nöket, feltéve, hogy nem feltünöen, "nyálcsorgatóan" teszi (de ez eleve nem a stílusa). Ha észreveszem - márpedig rendszerint igen, akkor adott esetben én is megdícsßerem a kinézetét a nönek, ezzel semmi gond sincs.
Annyi önbizalmam van, hogy attól, hogy másik nö esetleg szebb/csinosabb, még nem változik semmi, mert nemcsak a külsö számít, nem véletlen, hogy velem él már régóta és én vagyok "élete párja".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!