Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párotok/férjetek a társaságotokban meg szokott nézni más nőket is? Ha Ti ezt látjátok, hogyan reagáltok rá? Rosszul esik vagy nem foglalkoztok vele?
Természetesen igen,megnézi a szép és csinos nőket,és persze észre is veszem mindig.Előfordul,hogy rosszul esik,de ebből nincs vita nálunk.Nem érdemes belőle veszekedést generálni,mert nem bámul,nem tesz megjegyzést,nem forgolódik,csak diszkréten ránéz az adott hölgyre.Ezután nem kommentáljuk a dolgokat,szerintem nincs értelme,felesleges.Én tudom,mikor mire gondol,ő is látja rajtam,mikor érzékenyebben érint a dolog,ilyenkor átölel,megpuszil,ennyi.Ugyanakkor volt olyan kapcsolatom,ahol a megbámulás,a kommentárok,és a más nőkre történő nyálcsorgatás sosem maradhatott el.Nem is volt hosszúéletű.Persze ott,akkor engem tituláltak hisztisnek,féltékenynek,ami véleményem szerint nem volt jogos.Ezek a dolgok számomra egy bizonyos határ átlépését jelentik.Szemben egy másik nő megnézésével,ami a még belefér kategória,amennyiben kellően diszkréten történik.
27/N 29/F, két éve együtt
Mindketten megnézzük ha olyat látunk aki jól néz ki, mivel nem vagyunk vakok...nincs ezzel semmi probléma, soha nem is volt. Nem reagálunk sehogy, mivel egyikünket sem zavarja a dolog. Nincs azzal semmi gond, ha az ember megnéz másokat is. Az a gond ha ennél tovább is megy...
Én 28 éves vagyok, a férjem 25.
4 éve vagyunk együtt, 2,5 éve házasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!