Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észre vagy szívre hallgassak?
Fél éve vagyunk házasok a feleségemmel. Teljesen odaadó nő, a szex kifogástlan, teret ad a hobbimnak, nem akar megváltoztatni. És elmondhatatlanul szerelmes belém. Gyerekünk még nincs. Azonban a kapcsolatunkban úgy érzem ő a gyerek, nem viselkedik felnőttesen, kb. mindent én intézek vagy csinálok: háztartás vezetése, számlák befizetése, kaja készítés mindkettőnknek stb.
Félek ha elmennék egy hónapra, komolyan romokban állna a ház :) Ő csak így “elvan”, mert majd én úgyis elintézek mindent. Azt vettem észre, hogy bárkivel beszélgetünk (feleségem családja, én családom, barátaink), valahogy nem veszik komolyan a feleségemet. Beszélgetésnél mindenki csak velem tartja a szemkontaktust, ő mintha ott sem lenne.
Sajnos megcsaltam. Sok lelkizést követően a feleségem hirtelen felnőttessé vált, azóta kiveszi a részét a közös terhekből, feladatokból.
Én a váláson gondolkozok, de így, hogy mindent megtesz újabban, nekem még jobban lelkiismeretfurdalásom van. Részemről a szerelem már átlényegült barátsággá.
Más mit tenne a helyemben? Életkort is írjatok. (én: 33F)
Gusztustalanul viselkedsz, csak te, te, te és te. Ne akard már bemesélni, hogy a feleséged érdekeit nézed, meg őt nem akarod megbántani. Önző vagy és csak saját magaddal foglalkozol, hiszen leírtad már, hogy valójában azért nem hagyod ott, mert még egy olyan nőt nem találsz, aki feltétel nélkül szeretne téged.
Te pedig egy ilyen embert átversz, megalázol és kihasználsz. Ha egy csöppnyi szeretet vagy tisztelet lenne benned iránta, elválnál tőle, hogy találhasson egy olyan férfit, aki viszonozná a szerelmét, és aki boldoggá tenné őt. De nem fogod, mert oda lenne a kényelmed, és az egódnak is fontos, hogy rajongjanak érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!