Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Váljak vagy a férjemre hallgas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Váljak vagy a férjemre hallgassak?

Figyelt kérdés

6 éve vagyunk házasok, van egy 2 éves kisfiunk. Szeretem a férjemet, de a házasságunk már több szempontból sem működik jól. Megismerkedtem egy nagyon kedves férfival, aki ráébrasztett, hogy mennyire boldogtalan vagyok ebben a kapcsolatban. Semmi nem történt közöttünk a beszélgetésen kívül. Pontosan tudom, hogy vele csak futó kaland lenne az egész, de mégis nagyon szeretnék belevágni.

A férjemnek mindent elmondtam, féltem a reakciójától, mert nagyon ragaszkodik hozzám. Nem értette, egy kaland miatt miért akarok elválni. Szerinte vágjak bele, érezzem jól magam, de ne hagyjam el őt, főleg ne egy komolytalan kapcsolatért. Ez a lehetőség fel sem merült bennem, nem is tudtam neki mit mondani. Logikus érveket hozott fel, de nem tudom magamban hogyan tudnám ezt lerendezni.

2013. okt. 16. 16:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha van benned gerinc és főleg akkor elválsz. Arról, hogy a gyerekednek milyen mintát mutatsz arról ne is beszélve.
2013. okt. 16. 16:42
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Mivel őszinte voltál hozzá, gondolom nem azok táborát erősíted, akik ezt a lépést el tudnák rendezni magukba.

Ha nem akarod elhagyni szereted, ha nem akarja ennek ellenére hogy menj, szeret!

Csak ezt nézd.

Minden megoldható. Azt látnám logikusabb lépésnek, hogy újra megpróbáljatok közel kerülni egymáshoz.

Szerintem akinek kisgyereke van, mindenki átélte ezt. A baba miatt a kapcsolat háttérbe szorul, de nem megy tönkre. Hozzátok újra előtérbe, hisz ahogy látom mindketten ezt akarjátok.

A kalandot meg hagyd, mert ha még érzel a férjed iránt valamit, egyrészt nem lesz jó,, másrészt sose fogod megbocsájtani magadnak.

2013. okt. 16. 16:43
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Mi nem működik pontosan nálatok?

6 év azért még nem olyan hosszú idő,hogy megunjad,és egy fellángolásért elváljál,de Te tudod....

A férjed szerintem nagyon szeret, ha még ő biztat, hogy vágjál bele,csak ne hagyd ott....

2013. okt. 16. 16:44
 4/20 anonim ***** válasza:
19%

A gyerekedre nem gondolsz? Szerinted, ha futó kalandokat keres az anyja, akkor hogy fogja elviselni?

Az életben nem a boldogság a legfontosabb. Az csak illúzió.

2013. okt. 16. 16:44
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy komolytalan kapcsolatért, kalandért szerintem sem érdemes várni. A kísértések jönnek-mennek az életben, ha mindig elsőre feladnánk, esélyünk se lenne egy tartós, boldog kapcsolatra.

Pontosan miért vagy boldogtalan a férjeddel? Oka is van, vagy csak kicsit ellaposodott a dolog?

2013. okt. 16. 16:46
 6/20 anonim ***** válasza:
* várni = válni...
2013. okt. 16. 16:46
 7/20 anonim ***** válasza:
88%

Most álmodozol a jobb és boldogabb élet iránt!Nem veszed észre, hogy boldogságban élsz a férjed és a gyereked mellett.

Viszon t te kalandokra, izgalmakra vágysz!

Abba is bele fogsz unni, és a férjed biztosan meg fogja elégelni, akkor talán majd felébredsz!

Tulságosan jó a férjed veled szemben, azért veszited el a józan eszed!

2013. okt. 16. 16:50
 8/20 anonim ***** válasza:
46%
hmmmmm nekem erről nem az jut eszembe, hogy mennyire szeret a férjed, hanem az, hogy talán ő is erre készül- vagy már meg is tette....
2013. okt. 16. 16:50
 9/20 anonim ***** válasza:
73%

Mi nem működik pontosan?

A gondokat a férjeddel beszéld meg, ne egy másik pasival.

Próbáljátok megoldani a problémáitokat, ne válj el rögtön, és a másik pasival meg ne menj bele semmibe.

2013. okt. 16. 16:51
 10/20 A kérdező kommentje:

A fiunkkal szokott foglalkozni, de nem tudom mi lesz, ha nem lesz elég neki az a napi 15-20 perc közös játék, mert a férjem maximum ennyire távolodik el a géptől.

A kicsi miatt, de mégsem a kicsi miatt változott meg a kapcsolatunk. A férjem soha nem volt az a csajozós típus 27 éves volt mikor megismerkedtünk és én voltam az első nő az életében. Elég hamar összeházasodtunk és akkor még úgy tűnt minden jól alakul, még csodálkoztam is, hogy miért volt egyedül egy ilyen jó pasi, de mikor a kicsivel terhes lettem minden megváltozott. Addig kedveskedett, figyelmes volt, beszélgettünk voltak közös programjaink, utána beette magát a számítógép mögé és minden más megszűnt számára. Nekem mindig azt mondta, hogy családot szeretne, feleséget, gyereket, azt hittem, hogy ennek ő is szerves része akar lenni és nem csak díszként mutogatni minket. Ha céges buliba kell menni vagy családi látogatásra, megint olyan kedves mint régen, aztán visszaváltozik kockává. Mióta terhes lettem nem volt közöttünk szex, inkább már bele se gondolok. Próbálkoztam, de hiába minden, romantikus vacsi, szexi fehérnemű, habfürdő, semmi hatást nem értem el. Még az ágyig csak-csak eljutottunk, de nem tudtam lázba hozni. Még ez is elviselhető lenne, ha legalább beszélgetne velem, de már azt sem. Képes bambán ülni is bólogatni, mintha figyelne, közben fogalma sincs miről beszélek. Amikor a válásról volt szó, kb fél óra után kitört belőle, hogy "Mehetek végre?". Egyáltalán nem figyelt csak mikor elkezdtem pakolni, hogy költözünk.

Ha valahogy eljut a tudatáig, hogy panaszkodok, akkor 1-2 napig megint rendes, úgy érzem visszakaptam, de már tudom, hogy csak rövid időre.

2013. okt. 16. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!