Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váljak vagy a férjemre hallgassak?
6 éve vagyunk házasok, van egy 2 éves kisfiunk. Szeretem a férjemet, de a házasságunk már több szempontból sem működik jól. Megismerkedtem egy nagyon kedves férfival, aki ráébrasztett, hogy mennyire boldogtalan vagyok ebben a kapcsolatban. Semmi nem történt közöttünk a beszélgetésen kívül. Pontosan tudom, hogy vele csak futó kaland lenne az egész, de mégis nagyon szeretnék belevágni.
A férjemnek mindent elmondtam, féltem a reakciójától, mert nagyon ragaszkodik hozzám. Nem értette, egy kaland miatt miért akarok elválni. Szerinte vágjak bele, érezzem jól magam, de ne hagyjam el őt, főleg ne egy komolytalan kapcsolatért. Ez a lehetőség fel sem merült bennem, nem is tudtam neki mit mondani. Logikus érveket hozott fel, de nem tudom magamban hogyan tudnám ezt lerendezni.
*Pontosan tudom, hogy vele csak futó kaland lenne az egész
Egy normális nő, az egy kisgyerekkel a háta mögött(vagy gyerek nélkül) sem megy bele egyetlen emberrel sem igy egy kapcsolatba.
Egy kapcsolatba akkor megy bele, ha azt komolyan szeretné.Komoly, normális kapcsolatot szeretne.
A másik ember nem játékszered.
A férjed meg szerintem már nem szeret. Semmilyen szinten.
*Mióta terhes lettem nem volt közöttünk szex, inkább már bele se gondolok. Próbálkoztam, de hiába minden, romantikus vacsi, szexi fehérnemű, habfürdő, semmi hatást nem értem el. Még az ágyig csak-csak eljutottunk, de nem tudtam lázba hozni.
Halott és helyrehozhatatlan a kapcsolatotok.
Jófej férj? Szerintem ezt függőségnek hívják. Mármint számítógép-függőségnek, internetfüggőségnek, vagy játékfüggőségnek, nem tudom pontosan mit csinál. Olvastam erről egy cikket a Pszichében, az volt a címe, Ha beszippant a virtuális világ. Fel sem fogja, hogy most esik szét a családja, ha nem lép. A következő a munkahely, ami veszélybe kerül, csak akkor kap majd észbe, ha már nem tudja fizetni az internetszámlát és kihúzzák a kábelt. Ehhez külső segítség kell, ahhoz meg az, hogy belássa, baj van.
Teljesen megértem a kérdezőt, így nem lehet élni. Együtt valakivel, két évig törődés és szex nélkül. Már ne is haragudjon az összes álszent kommentáló, de kinek nem fordulna meg a fejében a futó kaland ebben a szituban.
Itt nem az a baj, hogy a férjed nem szeret, hanem az, hogy beteg. Függő. Ezen kell segíteni, hogy visszakapd.
A kalandról nem mondok véleményt. Nem ítéllek el, ha megteszed, kérdés, hogy tudsz a lelkiismereteddel elszámolni, meg mit szól majd a férjed később. Bár az is lehet, hogy ettől kap észbe.
Hát így kicsit már más a helyzet.
Így már úgy tűnik, hogy soha nem lesz változás a kapcsolatotokban.
Persze, hogy nem akarja, hogy ott hagyd, hiszen a kisujját sem kell mozdítani otthon, ülhet a gép előtt, amennyit csak akar.
A futókalandról nem mondok véleményt. A körülmények alapján nem tartom nagy hibának.
"A férjed szerintem nagyon szeret, ha még ő biztat, hogy vágjál bele,csak ne hagyd ott...."
Vagy pedig a férj is félrekuffant.
Már bocs, de úgy kellett harapófogóval kihúzni a részleteket a kérdezőtől.
Sok mindent nem árult el az elején.Én is válaszoltam.
Most,hogy árnyaltabb a kép,azt tanácsolnám, próbáld meg ebből a sz.gép függőségből kihozni.Akár segítséggel is.
Ne azt mondd,hogy egy másik pasi miatt akarod ott hagyni, hanem ébreszd rá,elveszít, ha nem hagyja abba,és nem változik.
Ha ér még neked ennyit ez a házasság....
A házasságodnak annyi, ez tuti. Ha nem lehet se szexel, se válással, se elköltözéssel kirobbantani a gép elől a férjed, akkor annak annyi.
A helyedben én előbb elválnék és utána kezdenék kalandozni. Egyrészt mert ennyivel tartozol magadnak, a férjednek és a házasságotoknak, másrészt meg ha előbb kalandozol és később mégis válnál, egy esetleges válóperben nem fog túl jó fényt vetni rád ez a kis viszony.
Emberek! Egy függőt nem annyira egyszerű "kirobbantani" a gép elől. Bármilyen röhejes is, ez sajnos egy valós betegség, probléma. A játékgépfüggőnek is hiába vetőzik egy sztriptíztáncosnő, tovább fogja dobálni a pénzt a gépbe.
A férjednek szakmai segítség kellene a függőségét illetően, UTÁNA derül ki, hogy a kapcsolat helyrehozható-e.
Más kérdés, hogy miért hagytad, hogy idáig fajuljon a helyzet?
A kérdező sehol nem írta, hogy játék függő a férje.
Meglepő, de a számítógépen nem csak játszani lehet, hanem minden egyebet, többek között dolgozni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!