Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Rossz úton haladunk? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz úton haladunk? Ha folytotom, mindenkép megbántok valakit? Beszélnem kellene neki róla vagy hallgassak?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok, a párom 30.

Vannnak gondjaink, sokat vitázunk az utóbbi időben. Szeretném, ha meg tudnánk oldani, próbáljuk megoldani...

Viszont én elkezdtem beszélgetni valakivel facebookon, telefonon is hívott már (legutóbb 2,5 órát beszéltünk).

Tudja, hogy együtt élek valakivel, tudja, hogy szeretném, ha műkődne. Tehát nem árulok zsákbamacskát.

Viszont úgy érzem, hogy jelenleg hazudok mindenkinek. Ebben az esetben mi a helyes?

2018. okt. 24. 11:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

"Tudja, hogy együtt élek valakivel, tudja, hogy szeretném, ha műkődne. Tehát nem árulok zsákbamacskát" S ezzel azthiszed felvagy mentve, tisztességes vagy?

Bizony zsákbamacskát árulsz, a párod számára.

Ha igazán megszeretnéd oldani a kapcsolatodban levő gondokat, akkor azt az energiát, amit a másik pasira forditasz, a kapcsolatodba fektetnéd.

2018. okt. 24. 11:11
 2/14 anonim ***** válasza:
66%
A problémák elől ne menekülj, hanem old meg. Mert ha nem így teszel, a következő partnerednél is újra ez lesz. Egészen addig, míg keményen önmagadba nem nézel és rendbe nem raksz mindent magad körül és a kapcsolatodban.
2018. okt. 24. 11:13
 3/14 A kérdező kommentje:

Mivel összessen 3 ilyen nap telt el eddig, ezért úgy gondolom, hogy időben észbekaptam.

Egy városban lakunk, előtte is beszéltünk, de mivel nem akarok kilépni a kapcsolatomból, ezért mindig "elmatadozott" a másik...

Nem érzem tisztességesnek, hisz akkor nem is írtam volna ide, ha nem lenne bennem az, hogx ez nem helyes.

2018. okt. 24. 11:14
 4/14 A kérdező kommentje:

A probléma forrása, hogy kevés időt tudunk együtt tölteni, mert mindig csak dolgozik, ha nem dolgozik, akkor meg focizik...

Ezen sajnos ennél többet nem tudok segíteni, mint amit jelenleg teszek. Ehhez ő is kell, hisz a kapcsolatunkban ketten vagyunk.

2018. okt. 24. 11:16
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ti már hárman vagytok ebben a kapcsolatban. Te elkönyvelted, hogy ennek a kapcsolatnak annyi, de addig nem szakítasz, amíg nincs másik. Tudod, a majom és a lián esete...
2018. okt. 24. 11:27
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mit kell tenned? Először is eldöntened, hogy mégis mi a búbánatot akarsz. Ha megjavítani a kapcsolatod, akkor megszakítani a másik sráccal minden kapcsolatot, ha pedig nem, akkor leülsz, korrekt módon szakítasz, aztán ismerkedsz, akivel akarsz. Ezt a takonygerincű hulladék viselkedésre, amit jelenleg csinálsz, nincsen semmilyen elfogadható mentség vagy kifogás.
2018. okt. 24. 11:36
 7/14 anonim ***** válasza:
Megyeszékhelyen élek,soha nem jutott eszembe kb idegennek elmesélni a párkapcsolati gondjaim,mivel nem tudom a másik kivel beszél még,mikor jut vissza a fülébe a mostaninak.Főleg nem 1 facebookos ismeretséget erőltetnék,mert ott is történhet aztán minden.Zárd le ezt az ürgét,párodat meg ültesd le beszélgetni,hogy ez így nem megy tovább.
2018. okt. 24. 14:45
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor probálJÁTOK megoldani a gondokat, vagy csak te probálkozol? Mert egyedül nem fog menni, mind a ketten kelletek hozzá.

Üljetek le ezt megbeszélni, és igenis ő is tegyen a kapcsolatért. Ha ő nem hajlandó, vagy csak mondja, de a tettei nem igazolják, akkor semmi értelme benne maradnod a kapcsolatban. Ezt te is tudod.

Te hiába kapálózol, igy nem fog működni, csak az idődet veszegeted.

Szóval beszéljétek át a kapcsolatotok, gondolkodj el.

Aztán ha a kapcsolatod mellett döntesz, akkor fejezd be a másik sráccal.

Vagy szakits a barátoddal, es lehet ismerkedni.

2018. okt. 24. 18:48
 9/14 A kérdező kommentje:

Akkor le kell zárnom ezeket a beszélgetéseket, értem. :)

Ha gerinctelen lennék egyébként, akkor nem is jutott volna eszembe, hogy amit csinálok, az helytelen. De szerintem bőven időbem vagyok, mivel nem érintettünk semmi olyan témát, ami illetlen lenne. Nem találkoztam vele és kilátásba sem helyeztem ilyesmit. Tudja, hogy van valakim és a barátom is tudja, hogy beszéltem valakivel pl. Tegnap. Azt is tudja, ha ír, mert előtte nézem meg. Tehát semmi titkolnivalóról nem beszélgetek, csak úgy érzem, hogy ez helytelen.

2018. okt. 24. 21:36
 10/14 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom, hogyha szeretnétek megmenteni a kapcsolatotokat, akkor nagyon nem jó úton haladsz azzal, ha kifelé kacsintgatsz. A "mentő akció" pont arról szól, hogy 100%-osan egymás felé fordultok, őszintén beszélgettek rengeteget és úgy csináljátok, ahogy jól esik, hogy működjenek a dolgaitok. Ez lenne a normális mindkettőtök részéről, különben nem fog működni.

A férfiak egy kicsit nehezebben értenek a szóból, igenis le kell ültetni és el kell neki mondani, hogy ez és ez lesz, vagy kezdjük el temetni a kapcsolatunkat. Ha nem képes, nem akar időt szánni rád, akkor mindegy az egész.

Ha nem akarod lerázni a kéretlen kérőket, akkor mindegy az egész.

Azt kell eldöntenetek a pároddal közösen, hogy együtt tovább kézen fogva, vagy elindultok a lejtőn. Ha megszületik a döntés, akkor pedig tenni kell érte. Semmit nem adnak ingyen.

2018. okt. 25. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!