Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Rossz úton haladunk? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz úton haladunk? Ha folytotom, mindenkép megbántok valakit? Beszélnem kellene neki róla vagy hallgassak?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok, a párom 30.

Vannnak gondjaink, sokat vitázunk az utóbbi időben. Szeretném, ha meg tudnánk oldani, próbáljuk megoldani...

Viszont én elkezdtem beszélgetni valakivel facebookon, telefonon is hívott már (legutóbb 2,5 órát beszéltünk).

Tudja, hogy együtt élek valakivel, tudja, hogy szeretném, ha műkődne. Tehát nem árulok zsákbamacskát.

Viszont úgy érzem, hogy jelenleg hazudok mindenkinek. Ebben az esetben mi a helyes?

2018. okt. 24. 11:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Neki sosincs ideje rám. Ezzel, hogy mással beszélek nem lettem jobban, sokkal inkább elszomorít, hogy ő nem akar velem lenni. :(
2018. okt. 25. 19:08
 12/14 anonim ***** válasza:
Akkor hogy akarod rendbe hozni a kapcsolatot, ha nincs ideje rád?
2018. okt. 25. 20:12
 13/14 A kérdező kommentje:

Ez egy fantasztikus kérdés. Egyre nagyobb senkinek érzem magam. :(

Azt hittem, hogy majd jobb lesz a kedvem, de egyre csak rosszabb. Kapok valamit, ez tény... Velem akar lenni valaki, látni akar, velem akar beszélgetni...rámszánja az idejét... De én nem tőle akarom ezt. Ez dühít, elszomorít, kiakaszt. Úgy érzem, hogy kudarcot vallottam emberként, mert nem vagyok elég jó, érdekes annak, akinek a társasága, a figyelme nekem kellene...pedig az életemet is megosztom vele.

Minden esetre ez is egy tanulság: nem szabad ismerkedni, haverkodni más férfiakkal, amikor van az életünkben már egy férfi...vagy nő. Vagy bárki...

2018. okt. 25. 20:22
 14/14 anonim ***** válasza:

De miért ragaszkodsz mindenáron olyanhoz, aki le se sz.r? Mostnnyílvan kicsit erősen fogalmaztam, de lényegében így van. Az sem különösebben mozgatta meg, hogy más pasival beszélgetsz. Már egy korábbi válaszomban is írtam, javitani a kapcsolaton akkor van értelme, ha mindketten tesztek érte. Ha csak te kapálózol, azzal inkább pont az ellenkezőjét éred el szerintem. Inkább azt sugallod, hogy nyugodtan tojhat a fejedre, te akkor is mindig ott leszel neki. Ennyire pedig nem szabad pincsi kutya lenni. Az embernek legyen önbecsülése, legyenek bizonyos "elvárásai" a másikkal szemben, különben gyorsan a lábtörlők sorában érezheted magad.

Hidd el segitő szándékkal írom ezeket, voltam én is hasonló cipőben, és bizony nem segitett az, hogy reménykedtem a javulásban.

2018. okt. 25. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!