Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem nem vett nekem semmit, most ezt mire veljem?
erdekes..
tehat ha valaki vesz valamit akkor karacsony a karacsony.
felesegem vett maganak egy kabatot.
en vettem magamnak par szerszamot.
ez alapjan akkor mi most utaljuk egymast ..
nos...
#16 Olyan pasit, akinek én ajándékozok, de ő nekem nem, páros lábbal rúgnám ki. Mit képzel az ilyen magáról? Nőként ez baromi megalázó. És ez idővel csak rosszabb lesz.
Ugyanez szól a kérdezőnek is, tudtad házasság előtt is, hogy ilyen, akkor minek mentél hozzá?
Ebben nem az a gaz, hogy o nem ajandekozos, hanem hogy konkretan vakamit, ami neked fontos es jol esne, o telibeszar. Pedig meg csak most hazasodtatok, mi lesz kesobb? Raadasul egy igazan nem nagy dolog ez.
Nem az ajandek a lenyeg, hanem a gesztus. Elozo valaszoloknal van hogy jaj hat magunknak vettuk mi akkor utaljul egymast? Ecetera blaa.
Nem, ti masfajta emberek vagytok, akiknek ez nem fontos, nem ez a szeretetnyelvetek. De a ferje a kerdezonek tudta, hogy ez a felesegenek- akit elvben szeret- fontos. Es megis szart ra.
Nos kerdezo ez nem jo jel. Nem biztos hogy nem szeret, de onzo a ferjed es egy fikarcyi kompromisszumra se kepes. En is csak azt tudom kerdezni, masban ennek nem volt jele? Es miert nem mondod el neki ezt igy? Ha szeret megerti, ha ideges lesz minek nyaggatod, en elgondolkodnek a jo emberhez mentem e hozza.
#10 “Mit érsz az ajándékkal, ha nem szívből adják”
Hát akkor semmit, de a férjednek illene szívből adnia, nem? Ha már a férjed.
Én sem szeretek ajándékozni , kapni sem szeretek . Ha ezt tudtad hogy ilyen a férjed akkor nem értem miért vagy ki akadva .
N24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!