Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinál meg a férjem másnak mindent, amit kér, nekem meg semmit?
Dicserd meg a munkajat es mutasd meg tobb embernek. Dicsekedj vele, milyen ugyes.
Most: dicsekedj vele, milyen ugyesen megcsinalta a szomszed ..........-jat. Simogasd me erte egyidejuleg es mosolyogj. Oleld at es ismeteld meg, hogy 'Milyen ugyes vagy!' Nagy boci szemekkel es amulva-bamulva. Erezze az elismerest.
Elismeres kell a legtobb embernek! Meg flortolj is vele. Ereztesd , milyen szexi.
N
Egyszerű: legközelebb mondd neki, hogy ma este x csináljon neki vacsorát, legközelebb hogy y mossa ki a ruháit, majd z szexeljen vele...
(A betűk helyére azokat helyettesítsd be, akiknek aktuálisan megtett valamit, amit kértek tőle.)
üdv a klubban...
az én férjem mindenkivel nagyon kedves ,tisztelettudó ,bárki megkérheti bármire.
csak velem beszél úgy ,mint egy kutyával ,ha boltba küldöm mert nincs időm elmenni ,plusz ott a gyerek is ,egy órát kell könyörögni és utána ha elment elvárja ,hogy aznap már senki ne merjen hozzászolni.
én már megszoktam ,le se szarom ,nem főzök csak amennyi a gyerekemnek meg nekem kell ,mi vagyunk ketten egy szobába ,férjem külön szóval én ezt nem fogadom el és nem hagytam magam.egy időben szokása volt ,a szennyest csak úgy ledobálni amerre haladt.összeszedtem és betettem a szobájába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!