Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem nem vett nekem semmit, most ezt mire veljem?
Nekem volt pár olyan karácsonyom, amikor sikerült teljesen váratlanul összeveszni, akár még rokonnal is. Megjegyzem azért, mert volt egy feszült légkör az elvárások miatt, és valami piti dolgon sikerült valakinek megsértődni. Az ajándék nyilván nem piti dolog, csak gondoltam jelzem, hogy jó ilyenkor erre is felkészülni.
Szerintem kell egy érettség arra, hogy ha ő nem szeret ajándékozni, de tudja, hogy a másiknak ez fontos, akkor megadja annak akit szeret. Lehet érvelni, hogy akkor ő már nem önmaga, meg feladja az elveit, de egy ajándék azért nem egy akkora dolog. Én sem szeretem a karácsonyt, de ha szeretek valakit, akkor szivesen meglepem, főleg ha tudom hogy nagyon várja, és értékeli. Miért ne? Miért fosszam meg? Ha megfosztom nekem is rossz, de ha megadom neki, akkor neki is jó, nekem is jó. Dacoskodhatnék, lehet igazam is, de akkor egy frusztrált nővel élek együtt... akkor inkább legyen meg az öröme.
Egyébként volt olyan a volt párommal, hogy mi sem vettünk egymásnak semmit, neki sem jutott eszébe semmi, meg nekem sem. Sütöttünk, főztünk, filmeztünk... örültünk, hogy együtt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!