Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülye vagyok, vagy a férjem sumákol?
Szedd össze magad:)
Csodás nő és anya lehetsz!
Légy pozitiv és boldog!:)
"Röhelyesnek érzem magam."
röhejes, hogy nem tudod leírni helyesen a röhejes szót.
ezért jobban aggódnék, mint a kilókért.
Nyugi, ez biztos, hogy az önértékelésed miatt van most. Írod is, hogy korábban nem érdekelt volna ez semennyire, de most szarul érzed magad a bőrödben, és emiatt ugrasz mindenre. Én is szültem már, nemsokára újra fogok, tudom, milyen az, amikor az ember annyira érzi magát kívánatosnak a korábbihoz képest, mint egy kupac kaka. Pedig én nem vizesedtem fel ennyire, nagyon nincs is maradandó nyoma az előző terhességemnek, szerencsés alkat vagyok. De még a kisebb változások is zavartak (amiket a férjem szerint csak én láttam), attól is szarul éreztem magam, szóval el tudom képzelni, hogy mennyire nehéz elfogadni, ha vannak nagyobb, maradandó változások.
Mindenesetre szerintem a férjeddel nincs gond, és a házasságoddal sincs momentán, de próbáld magad helyre tenni lelkileg, mert ha ennyire rosszul érzed magad, az rá tudja nyomni a bélyegét. Drukkolok neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!