Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem le lustázott mert nem fõztem már regota. Dolgozok sokat, neki is lenne ideje csinalni vmit de ö sosen teszi. Meddig tűrjem a sértegetést?
Eddig sokszor fõztem,takaritottam stb. Mostanába sokat dolgozok, sokszor faradt vagyok, ha szabadnapon vagyok elõvesz hogy milyen kajat csinaltam stb. pedig nekem is kell neha pihennem.
Mostanaba igaz nemnagyon erdekel a kapcsolat mert beleuntam a folytonos megfelelésbe.
Ti mennyire fogadjátok el ha titeket le lustáznak? vagy õszintén maradnátok ilyen kapcsolatban?
Ez aztán a szuper idilli kapcsolat :)
Téged is elvakított a rózsaszín köd mikor megházasodtál...
Nem kéne tűrni egyáltalán. Nem arról van szó, hogy minden nap otthon ülsz a seggeden, és mindenre van időd, nem azok az idők vannak, hogy csak a nőé minden odahaza, normális esetben megosztják a házimunkát illetve a főzést.
Velem is előfordul hogy hazaértem mocsokfáradtan, kérdezte a párom (valamivel hamarabb ért haza) hogy nem főzök? Megsértődött. Holott szóltam neki anno, hogy bizony lesz olyan hogy nem fogok főzni ha sok dolgom lesz, akkor el fogadta.
Most újra megmondtam, azóta megérti, nem csesztet ha fáradt vagyok.
Mar voltam elégszer olyan mint a 3as,de köszi elég volt.
4es tudom hogy igy sz.r , pont azert irtam ki a kerdest mert nem idili kapcsolat es hogy mennyit /meddig tűrjek?
De most tényleg!
Az imént vallottad be, hogy lusta vagy mert sokat dolgozol!
Ezzel mi a baj?
Én simán mondanám neki, lusta vagyok mert dolgoztam, csináld magad van, és ha már ott vagy, nekem is csinálhatsz ha nem tetszik...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!