Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Más is leveszi a jegygyűrűjét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is leveszi a jegygyűrűjét ha bulizni megy?

Figyelt kérdés
ma 11:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem vettem le.
ma 11:18
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Csak takarításhoz, főzéshez és tisztálkodáshoz veszem le (meg ha kézzel eszek valamit).

Miért venném le bulizáshoz?

ma 11:20
 3/18 anonim ***** válasza:
79%
Csak az veszi le, aki ismerkedni akar, tehát eleve gáz az egész!
ma 11:26
 4/18 anonim ***** válasza:
39%
#3 Szerintem az is egy lehetőség, hogy a nő azért veszi le, hogy a pasik meghívják italokra, és ne neki kelljen fizetni, de így is, úgy is gáz...
ma 11:31
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

#4 Az is gáz, én nem tennék ilyet sose.

Szerencsére ki tudom fizetni a saját piámat :-)

#3 vagyok

ma 11:35
 6/18 A kérdező kommentje:
Egy férfi ismerős azt mondta, azért veszi le nehogy elhagyja.
ma 11:35
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

#6 Na persze!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

#3,5 vagyok

ma 11:36
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
#6 Feltételezzük, hogy hűséges típus. Ha feltesszük, hogy igazat mond, akkor is gáz, ha valaki annyira elhagyja magát bulizás közben, hogy elveszítse a gyűrűjét (legénybúcsú talán más kategória, de ott mások vigyáznak rá). Ilyenhez hiba lenne hozzámenni.
ma 11:43
 9/18 anonim ***** válasza:
64%
Nem fontos hogy le vegye , igy is ugy is lehet pasizni.
ma 11:45
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyedül akkor veszem le, amikor balesetveszélyes, például barkácsolás gépekkel, mászás, cipekedés. Egy kivétel van még: nyaralásra soha, semmilyen ékszert nem viszek, félek, hogy elhagyom. (Tudom, hogy hülyeség, mert a városban is elhagyhatom, de akkor is.)

Egyébként éjjel-nappal hordom. A mérete is jó, meg az anyaga is tartós. Egy viszonylag vastagabb, vésett, ezüst karikagyűrű. Ha leveszem is látszik, hogy hordom, alatta mindig fehérebb a bőr, decemberben is.

A férjem a másik véglet. Mondjuk ő fizikai munkát végez, ezért nem hordja szinte soha. Csak ha megyünk valahova (kivéve a nyaralás), meg különleges alkalmakkor.

Az elég egyértelmű, ha valaki csak akkor veszi le, ha egyedül megy bulizni, nem gondolod?

ma 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!