Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem le lustázott mert nem fõztem már regota. Dolgozok sokat, neki is lenne ideje csinalni vmit de ö sosen teszi. Meddig tűrjem a sértegetést?
Eddig sokszor fõztem,takaritottam stb. Mostanába sokat dolgozok, sokszor faradt vagyok, ha szabadnapon vagyok elõvesz hogy milyen kajat csinaltam stb. pedig nekem is kell neha pihennem.
Mostanaba igaz nemnagyon erdekel a kapcsolat mert beleuntam a folytonos megfelelésbe.
Ti mennyire fogadjátok el ha titeket le lustáznak? vagy õszintén maradnátok ilyen kapcsolatban?
12#:
Lusta: Olyan személy, aki, amely vmely munka végzésére nem hajlandó...
Ezért írtam, hogy ezzel semmi baj nincs, ha az ember fáradt akkor lusta.
Nem az a baj, hogy a kérdező lusta, hanem az, hogy a férje maga is lusta, és kiszolgáltatja magát. (bagoly mondja...)
Tehát ez nem sértegetés, de tuti visszaválaszolnám azt amit már leírtam.
Egy kapcsolatban ha mindkét fél dolgozik, akkor a háztartás is teljesen közös.
Nálunk Anyus mos és tereget, én főzök, vagy én csinálom a ház körüli munkát, akkor Ő főz.
Vagy együtt takarítunk, vagy én takarítok és Ő főz.
A lényeg a munkamegosztás, és a kérdező nagyon jól teszi, hogy nem szolgálja ki.
"Ha a szabadnapján sem főz, az már tényleg csak lustaság."
Igen? Hol van az előírva, hogy akinek p.cija van, annak kötelessége főzni? Sehol!
De ha ugy gondolod, és megjegyzem teljesen jogosan, akkor miért nem mondod meg neki?
Ott rontottad el, hogy nem lett ez tisztázva az elején, hogy nem vagy bejárónő, és kinyaltad a hatsoját. Ahol mindkét fél dolgozik, és osztoznak az anyagi javak megteremtéseben, ott a háztartási munkát illetően is osztozni kell. És a mai napig nem birsz kiállni magadért, és kiosztani.
Nyisd ki a szád, anélkül nem lesz valtozás.
De ha meg nem lehet jobb belátasra birni, akkor et semeddig sem tűrném, senki csicskája nem vagyok.
A helyedben én ezt sehova se húznám már. Minek? Van értelme? Nincs. Vezet ez a házasság így valahova? Nem. Boldog vagy így? Legkevésbé sem. Téged sem érdekel már, belefásultál a gyökérségeibe.
Vagy leülsz és megbeszéled vele a dolgokat, aztán talan lehet valami változás, vagy be kell adni a válást, és kész. De egy ilyen ember mellett, ilyen házasságban nem érdemes sínylődni. Az elvesztegetett évek nem jönnek vissza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!