Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 15-20 éves házasok Ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-20 éves házasok Ti mit tettetek tudatosan ne múljon el a szerelem?

Figyelt kérdés

Mi a recept ne csak amolyan "csak szeretem de nem vagyok szerelmes" kapcsolat legyen?

Igaz férfi vagyok most sokan azt gondolták biztos nő,csak érdekel komolyan kapcsolatban mit hogyan tettetek? Sosem akartam amolyan 2 év után langyos semmiben élni. Nektek milyen a házasságot s mennyi ideje vagytok együtt?

tegnap 11:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem a többségnel már nem szerelem van. Hanem szeretet és megszokás.
tegnap 12:07
 2/14 A kérdező kommentje:
De mit csinálnak jól ahol nem alszik ki az a tűz? Nem csak megszokásos szeretet marad? Mi lehet a recept?
tegnap 12:09
 3/14 anonim ***** válasza:
81%
"ugyanúgy mint az elején" - ahhoz tenni is annyit kell!
tegnap 12:34
 4/14 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem sok múlik azon hogy az adott két ember személyisége mennyire tud egy irányban változni.

Egy biztos, hogy változni fognak mindketten az évek során. És 10-20 év elég hosszú idő ahhoz hogy esetleg elfejlődjenek egy másik irányban.

Ez nem feltétlenül jó vagy rossz irány, hanem inkább más irány.

Van ahol már egészen más lesz a prioritás a kapcsolatban, pl az egyik karriert akar építeni pedig az elején nem akart, vagy az egyik a gazdasági helyzet miatt kitalálja hogy külföldre szeretne költözni, vagy csak vissza vidékre az idős szüleit ápolni stb, stb.

Sok olyan dolog lehet ami szétszed egy kapcsolatot ami még jól működött az elején, de 15-20 év múlva már nagyon mást gondolnak a felek arról ami még az elején működött. Főleg ha az egyikből pl alkoholista lesz. Akkor aztán hiába tesz meg a másik fél mindent hogy jó legyen együtt 20 év múlva is, ha a másik szenvedélybeteg lesz és nem kezelteti magát.

Úgyhogy baromira azon múlik hogy az évek során kinek milyen irányban változik a személyisége, és ezt a változást hogyan követi le a másik fél változása.

tegnap 12:52
 5/14 anonim ***** válasza:
46%

Nem igazán létezik ilyen.

Megközelítőleg ezt esetleg úgy lehet kivitelezni, hogy a párnak van sok pénze magára, kettőjükre, meg sok szabadideje.

Mire gondolok? Mindkettő tud költeni magára, hogy kívánatos maradjon, jól érezze magát a bőrében, tudjon esetleg sportolni, kikapcsolódni, külön programokon időt tölteni.Van pénz és idő kettesben lenni, együtt programokat szervezni, nyaralni, kirándulni járni, ajándékokat venni, stb stb.

Egy átlag háztartásban, ahol gyerek is van, nagyon nem így néz ki az élet.Pláne, ahol koppra ki van centizve a pénz, sok mindenről le kell mondani a minimumon felül, nincs pénz programokra, magukra, nincs idő, mert állandóan rohanni kell, gürizni kell, stb stb.

tegnap 12:55
 6/14 anonim ***** válasza:
59%
#5 Ja, és azért 15-20 év az iszonyat hosszú idő.Még ha miden körülmény adott is egy izgalmas, kényelmes élethez, még akkor is előfordul ennyi idő alatt, hogy a két ember elfejlődik egymás mellett, megváltoznak, mást akarnak az élettől.
tegnap 12:56
 7/14 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
71%

Mi meg nem vagyunk idotartamban ott, de engedj meg egy valaszt, mert mi is eleg reg hazasok vagyunk mar mai viszonylatban nezve

.

Minden a parvalasztasnal kezdodik, szerintem.

A legeslegelso es legfontosabb pont, hogy a parod a szemedben a 10/10. De konkretan. Nincs olyan ember a foldon, se elo se halott, aki jobban tetszik nala.

Ami pedig rohadt fontos, hogy o a legjobb baratod is. Senki nem tud rolad tobbet, mint o. Nincsenek titkok egymas elott.

Egy jo hazassag 2 ertelmes ember kozott mukodik, ugy gondolom. Ha xar napod van, xar idoszakod, azt nem a masikon vezeted le, hanem bevonod a megoldasba, vagy egyertelmuen jelzed, hogy most kis csendre van akar szukseged, mert nagyon magadban vagy a gondolataiddal. A lenyeg, nem a masikon vered le ha hulye a kollegad vagy a bank....szerintem itt rontja el a legtibb ember. Siman paraszt. Paraszt elete tarsaval. Nehany baratnomet hallgatom, hogy szapulja szerencsetlen ferjet, csak mert fel merte hivni munka kozben, hogy vigyen-e haza a gyereket ma o? Az asszony meg lebacca, hogy miert zavarja munka kozben, vigyen, irjon uzit, de ne hivogassa....

tegnap 13:26
 8/14 anonim ***** válasza:

Most mi szamit neked szerelemnek?

Ezt a langyos kapcsolat dolgoz sosem tudtam a helyere tenni. Az erzelmi stabilitas hogy lenne unalmas ?

tegnap 16:26
 9/14 anonim ***** válasza:
62%
Olyan sosem marad, mint az elején. A lángoló szerelem mindig elmúlik.
tegnap 16:28
 10/14 A kérdező kommentje:
9 de aki meg azt mondja tesznek érte s szerelmes 10 év után ki vagyok én azt mondjam hazudnak?
tegnap 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!