Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudatosan ellehet nyomni az érzelmeket hogy ne alakuljon ki szerelem a másik felé?
Figyelt kérdés
Ha tudod hogy beletudnál szeretni a másikba képes vagy tudatosan ésszel szabalyozni elnyomni elfolytani csírájába Pl mert nem illenétek össze vagy mert a másik nem szeret2023. aug. 26. 11:01
1/16 anonim válasza:
Igen, ezek elég jó indokok, hogy ne szeressek bele. Ahányszor feljönnek az érzéseid, emlékeztessen magad a tényekre.
Mondjuk az össze nem illés elég szubjektív, biztos ez?
2/16 anonim válasza:
Ezt csak úgy lehet megcsinálni ha megszakítasz az illetővel minden kapcsolatot, nem nézegeted a közösségi médián sem. Nulla kontakt. És közben új kapcsolatokat kell építeni akár munkában, akár magánéletben (ezek elterelik a figyelmedet). Sport, hobbi, család, barátok is segíthetnek elterelni a gondolataidat. Így van csak esély érzelmeket elnyomni.
3/16 anonim válasza:
Egy bizonyos szinten el lehet, de nem biztos, hogy tartósan fog működni a dolog.
4/16 anonim válasza:
Igen, ezt akartam pont írni. Hogy átmenetileg elég könnyű elnyomni. Jók is azok az ötletek, amiket írtak. A legfontosabb, hogy ne lásd semmilyen módon és tereld el a figyelmed.
Viszont, ha nem minden tökéletes az új kapcsolatodban, ő meg megjelenik, akkor ugyanott leszel valószínűleg, mint előtte.
5/16 A kérdező kommentje:
És ha mindennap megvan a kontakt akkor meddig lehet ésszel elnyomni az érzelmeket? X ideig utánna úgyis atveszi a szívem a hatalmat? Vagy ellehet tudatosan úgy nyomni hogy már végűl tényleg ne alakuljon ki szerelem később sem?
2023. aug. 26. 11:38
6/16 anonim válasza:
Meg kell szakítani a kontaktlencse. Ha munkahelyen van, akkor inkább keress másik munkahelyet, ha ennyire megnyomoritja az életed.
9/16 Senior Séf válasza:
Amelyik szerelmet észérvekkel befolyásolni lehet, abba nem is érdemes belekezdeni.
10/16 anonim válasza:
Nem lehet.Sajnos.
Fél éve még igent írtam volna, azt hittem képességem van erre, hogy elnyomjam ,hogy immunis vagyok az érzelmekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!