Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire szerethetek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szerethetek egy barátot és mi az ami már túlmutat a baráti érzelmeken?

Figyelt kérdés

Lett egy barátom aki, bár csak nem régen került az életembe, mégis nagyon jól megértjük egymást és mindenről tudunk beszélni.

Ez eddig teljesen rendben van de! Az a helyzet, hogy mikor megismeretem az nap este azt álmodtam, hogy együtt vagyunk természetesen ezt nem mondtam el neki. Emellet mióta megismertem, mindent megtennék érte, ha tehetném mindig mellette lennék és mellette is akarnék lenni, ha találkozunk akkor mindig, ölelgetném, puszilgatnám. Ha látom, hogy nincs jó napja akkor mindent megteszek azért, hogy jobb kedve legyen, nagyon tekintettel vagyok rá figyelem a gesztusait, a mozdulatait, hogy mire mit reagál, sokszor előbb tudom azt, hogy mit érez mint azt ő kimomdaná, vagy ha társaságban vagyunk és kérdeznek tőle valamit akkor néha én válaszolok helyette mert neki éppen nem jut eszébe (pl hogy mit evett ebédre). Észben tartom az összes dolgot amit szeret, eddig bármit adott eltettem (pl kaptam egy csomag rágót és elraktam a paírját csak mert tőle van).

Ez csak egy nagyon erős baráti szeretet vagy esteleg ez attól több?

2021. márc. 24. 23:13
 1/2 anonim ***** válasza:
48%
bele vagy zúgva, de amint viszonozza soha többé nem lát téged mert már nem érdekes.
2021. márc. 24. 23:14
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyértelműen tetszik neked.
2021. márc. 25. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!