Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy 2 embert szerethetek egyszerre?
Figyelt kérdés
Lány vagyok és van egy fiú akivel már voltunk együtt csak meg picik voltunk hozzá vele csókolóztam és ő szerelmes belém de én nem tudom mit érzek iránta.
És van egy lány akibe az utóbbi időbe lettem szerelmes de nem is lány hanem nő mert hát idősebb sokkal mint én anyukám is lehetne. És én nem tudom eldonteni mit érzek kettejük iránt.
2020. nov. 10. 00:07
3/10 anonim válasza:
Nincs. Ha két emberbe vagy szerelmes, akkor egyikbe se vagy szerelmes.
4/10 anonim válasza:
Monogám kapcsolat esetén nincs ilyen.
Ha ők mindketten monogám felfogás szerint élnek, akkor mit akarsz kezdeni a helyzettel?
8/10 anonim válasza:
Sajnos te elsősorban leszbikus vagy szerintem.
Amit írsz az a leszbikusság egyik tipikus esete.
Fiatal lányokat az idősebb nők érdeklik, az idősebb nőket pedig a fiatal lányok.
Sajnos nem tudsz ez ellen tenni, ilyen a beállítottságod.
9/10 anonim válasza:
Vélem.még ilyen nem fordult elő. Ha szerelembe estem nem érdekelt más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!