Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülye vagyok, vagy a férjem sumákol?
Az ember egy idő után már nem a bőre meg a teste miatt szereti a párját hanem azért amilyen. A személyisége, a stílusa, a humora, stb. Persze itt is vannak extemitások amik kivételek.
Ha megmaradsz olyannak amilyen voltál akkor továbbra is szeretni fog és nem fogja nézni hogy nem olyan a bőröd mint a babapopsi.
Ha viszont besavanyodsz, befelé forduló, depis leszel azt nehéz elviselni mindegy mennyire vagy szép.
Maradj meg jókedvűnek, vidámnak, lazának. Ne foglalkozz a testeddel, az az idő múlásával nem lesz szebb.
Nekem is komoly aggályaim coltak mikor kiderült hogy a páromnak modell bnője volt....én meg inkabb molett vagyok. De azt mondta, az nagyon rövid ideig szamit, sokkal fontosabb a személyisége, hozzáállása. Es ez tenyleg igy volt, nekem pl nem is engedte hogy fogyjak. Ugy ismert meg, azt mondta arcra nem allna jol ha fogynek.
Es amugy a legszebb nőt is megcsalhatják :-)
Pár év utan (hónap) abszolut nem az szamit. Mas szemmel latod a párod ahogy ő is téged. Es ha igazan szeretjük, őt ugy látjuk a legszebbnek ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!