Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban élek, de beleszerettem valakibe, aki szintén házas. Hogy lépjek túl, dolgoztam fel?
Nem akarom megcsalni a férjem.Tisztelem,becsülöm, de az érzéseket nem lehet irányítani
Egyszerűen nem tudom elfelejteni
5 Tudod miért olyan mocskosdan gerinctelen a világ, mert az emberek úhgy élnek ahogy te, és ahogy te javaslod.
A házasság nem arról szól, hogy ha bárki jön, akkor azt eldobjuk, hanem arról, hogfy a kisértésekben megállunk mint a cövek, és a felelőséget nem rázzuk le egymás iránt. Hanem felnőtt, felelőségteljes életet élünk, amibe nem tartozik bele más károkozása.
Nem fogom megcsalni a férjem,az biztos.Az nem én vagyok.Attól többre tartom őt és magamat is.Bàrmennyire " trendi" félre kavarni,ez nálam nem opció
Csak maga az érzés fáj.Hogy miért kell mást szeretni,mikor tudom hogy nem szabad
*Csak maga az érzés fáj
elmúlik. Aztán már csak mosolyogsz a sok hülyéskedésen, meg beszéden..
12 Most azt a helyzetet képzeld el, ha mind két fél ugyan így van. Tehát az akibe beleszerettél, ő is belédszeretett...
és ugyan igy megálltok. Az mennyire tud fájni.
Hidd el, könnyebb, sokkal könnyebb lenne,ha tudnám hogy ő is szeret.Valahogy az erőt adnak, úgy az élethez
Attól még hüséges maradnék, csak sokkal könnyebb lenne elengedni
16 Az ember azt érzi ha szeretik, ha szerelmesek belé.
Már egyetlen kézfogás is árulkodó, főleg ha a fazon nehezen engedi el a másik kezét, pedig csak kezet nyujtottál búcsúzásnál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!