Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúltam 40 éves,8 éve élünk együtt a férjemmel, nem túl boldog házasságban. Beleszerettem egy nálam jóval fiatalabb férfiba (majdnem 10 évvel), mit tegyek?
Van egy közös kislányunk, 4 éves, nekem az előző házasságomból van már 2 nagylányom. Valahogy úgy alakult, hogy egy munkakapcsolat egyre barátibbá kezdett alakulni, és kölcsönös vonzódás lett a vége. Sajnos az elmúlt évben a vonzódás részemről szerelemmé változott és bárhogy próbálom a szívemből kitörölni, nem megy. Szinte napi munkakapcsolatban vagyunk, úgy érzem ez lehetetlenné teszi a felejtést. Nem történt köztünk semmi, óvatos célozgatások azért elhangzottak, de semmi több.
Félek elhagyni a férjemet, de így sem mehet tovább, egyre jobban elhidegülök tőle, már alig beszélgetünk, és szinte már szex sincs, vagy ha igen, az sem túl jó.
Hogyan tudnék felejteni, úgy hogy tudom, ott a másik a telefon másik végén?
Arra azért befizetnék, hogy a 30 éves férfinak 3 más gyereke mennyire kellene.
"egyre jobban elhidegülök tőle, már alig beszélgetünk, és szinte már szex sincs, vagy ha igen, az sem túl jó."
Ezért miért csodálkozol,mikor máson jár az eszed.
Sok igazság van abban amit írtok. Egy éve küzdök/küzdünk a férjemmel, hogy rendbe tegyük a házasságunkat. Ha elutazunk, minden szép és jó, de ha itthon vagyunk és jönnek a "szürke" hétköznapok, megint csak egymás mellett élünk.
Nem feltétlenül szeretném elhagyni, bár lenne hol laknunk, inkább szeretném lezárni magamban azt a még meg sem kezdett viszonyt, csak ez nem megy.
A férjemmel egészen mások vagyunk ( ne kérdezzétek, hogy akkor miért házasodtunk össze), ezzel a fiatalemberrel pedig mintha egymás kiegészítése lennénk. Ez a nagy baj...sokkal jobbakat beszélgetünk, nevetünk, mint a párommal és ez minden nap egy újabb és újabb stressz bennem.
Ha elhagynám a férjem, akkor sem hinném, hogy a másikkal közös jövőnk lenne. Ő még gyereket akar, én már nem szülhetek, és ott van amit írtatok Ti is. Ráadásul amíg munkakapcsolatban vagyunk, szóba sem jöhet semmi.
"Arra azért befizetnék, hogy a 30 éves férfinak 3 más gyereke mennyire kellene."
Sajnos a mai férfinak hamarabb kell a eosszabb mint a jó....
Rosszabb*
Súgó, maradj az uraddal, ne az izzó peckedre figyelj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!