Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 éve vagyunk a párommal együtt, de 3 hónapja beleszerettem valaki másba, mit tegyek?
Vannak helyzetek, amikor akárhogyan döntesz, mindenképpen megbánod. Én hiszek a párkapcsolatban, de még jobban hiszek abban, hogy ha múlik a szerelem, lépni kell. Van kapcsolat, ami megéri a napi szinten való oadaadást, ápolást, és van, ami nem ér egy esti misét.
Rengetegen vannak, akik félreértelmezett tisztesség, vagy hűség címén belekényelmesednek egy langymeleg, semmitérő együttélésbe, és vannak, akik tovább mernek lépni, mert nem érik be félmegoldásokkal. Előbbiek soha nem lesznek boldogok, (ők azok, akik előszeretettel r.bancoznak le másokat) utóbbiak többet szenvednek, de megvan az esélyük a boldogságra is. Hogy ki mennyit mer feltenni magából az élet nevű játékban, mindenki maga dönti el.
Én is így voltam, beleszerettem másba, s meg is mondtam akkori páromnak, erre nem akart velem szakítani, s én sajnálatból maradtam vele még 4 hónapot, 4 hónapig voltam úgy vele, h mást szerettem, addig csak küszködtem az érzéseimmel, de mertem lépni, aztán én szakítottam vele, s most azóta is azzal a férfival vagyok már több mint 1 éve, akibe akkor beleszerettem, s boldog vagyok! Merj lépni, merj változtatni!
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!