Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy férfiba. Kapcsolatunk 3-4 hónapig tartott, mert a családja odaköltözött a férfihoz, ahol dolgozik, így találkozásaink kivitelezhetetlenek lettek. Mit csináljak? Hagyjam a dolgokat kiforrni maguk útján, talán újra együtt lehetünk?
Tudom mit érzel, el kell felejtened , teljesen mindegy mi okból, de összeköltöztek ismét! Ha valóban lépni akart volna a pasi miattad, megtette volna! Én hasonló cipőben járok, 10 év után találkoztam újra életem első szerelmével , magunk sem értettük, de az érzések újból fellángoltak és szenvedtem, mint a kutya, bár nálunk testiség nem történt, szerencsére, így könnyebb sokkal, de nincs olyan nap, hogy ne jutna eszembe, ha egy repülő elmegy, mert pilóta:)
Külföldre ment dolgozni, de a gyerek miatt ő sem lép..... Nekem mindegy ki, mi miatt, Nem és kész, én ezt tiszteletben tartom, nem is keresem már, nehéz, de lépj túl rajta , muszáj!
Hány évvel idősebb a srác mint te?
8-10?
Utolsó! Ha minden kontaktot megszakítasz vele! Le kell foglalni magad, nem jó ilyenkor egyedül gubbasztani! Nekem sokat segítettek a barátnőim és eljártam konditerembe az a mai napig segít!:)
Nekem már csak a repülők hangja maradt, de idővel az is könnyebb, eltelt egy év!
Viszont ha felhívna nem tudom mit tennék, mivel nálunk Ő vallott először szerelmet és tudom, hogy nem szereti a csajt, sőt a szüleitől is tudom.... De ez van:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!