Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyanok kik a volt párjukkal vannak újra együtt?
Tapasztalatok és vélemények érdekelnének!
Nem bántad meg,hogy újra vele vagy? Mert mindig azt mondják,hogy felmelegítve csak a káposzta a jó vagy mi :D
Voltak olyan exeim, akikkel megpróbáltam újra, és kivétel nélkül mind rosszabbul sült el, mint az első verzió, pedig az sem volt egy leányálom. Szóval én csak ellenjavallani tudom. A múltat békén kell hagyni, nem véletlenül lett vége.
25/N
Nem akarok reményt kelteni mert szerintem nem jó ha valaki újra összejön az exével... mármint én nem látom értelmét, a régi sérelmek előjönnek úgyis.
De.... van egy pár, mindkettő az ismerősöm, pár hónapra, talán fél évre különmentek, mindkettőnek volt közben valakije, aztán újra egymásra találtak... most ők talán a legboldogabb pár akit ismerek... Szóval... ki tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!