Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy 22 éves lány vagyok, most 3 hete vagyok együtt barátommal aki 20 éves. Mit csináljak hogyha agresszív a barátom? Szombaton fojtogatott de utána bocsánatot kért. Félnem kéne, hogy lehet hogy durvább dolgok is lesznek?
Úgy orrbavágtam volna hogy ott marad. Még csak 3 hét telt el, jobb lesz ha minél előbb elhagyod.
Biztos vagyok benne, hogy ez később durvulni fog.
????????
nemértem mi a kérdés? engem folytogatna valaki kikötöznám lánccal aztán felgyújtanám, és verném korbáccsal
Most bocs, hogy beleszólok, de normális vagy? Én simán kihasználtam volna azt a 10 percet, és többet nem is látott volna, az egyszer biztos.
Hülye vagy te, hogy ezt hagyod? 3 hete vagytok együtt, igazán még szerelmes sem lehetsz. Menekülj, amíg lehet.
Komolyan, nem értem, hogy lehet valaki ilyen defektes, hogy ezt itt kell megkérdeznie... Már bocsi, de ha vele maradsz, akkor meg is érdemled ezt a bánásmódot. 3 hét után neked áll fojtogatni, ilyen apróságért elzavarna, és még kérdezed, lesz-e rosszabb? Ne legyenek kétségeid, lesz rosszabb. És még csak nem is titkolja. Beteg ő is, de te is ha egy perccel tovább vele maradsz...
Egyetértek az előttem szólókkal, dobd ki, hagyd el minél előbb! Es utána örülj és nyugodtan ünnepeld meg, hogy megszabadultál egy ilyen ba**omtól – már elnézést.
Ez nem normális, azonnal vess véget ennek a kapcsolatnak!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!