Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy 22 éves lány vagyok, most 3 hete vagyok együtt barátommal aki 20 éves. Mit csináljak hogyha agresszív a barátom? Szombaton fojtogatott de utána bocsánatot kért. Félnem kéne, hogy lehet hogy durvább dolgok is lesznek?
"Félnem kéne, hogy lehet hogy durvább dolgok is lesznek?"
Néha úgy gondolom, hogy azért volt értelme annak a Taigetosz nevű jelenségnek az ókorban. Mert például ha egy 22 éves ember ilyet kérdez, az jó eséllyel életképtelen, és teljesen felesleges szaporodnia, mert várhatóan a gyerekei is életképtelenek lesznek.
Elmesélek neked valamit:
Volt egy szomszéd nő és pasi (a pasi hasonló lehetett, mint a barátod.)
Egyik este, a pasi azt mondta nekem, h adjak neki egy pohár vizet, mert kizárta a barátnője.
Pár nappal később a szomszédokkal arra lettünk figyelmesek, h a lakásból ormótlan bűz jön..
Nos....a pasi agyon verte a barátnőjét..a bűz okát remélem, nem kell taglalni...de ha mégis: MEGHALT.
24. vagyok...
a nő halt meg...azért nem engedte vissza a lakásba a pasit, mert már nem tudta..
23as!
Ez így igaz, erősen szelektálni kellene az embereket is...
" fölkapja a vízet de 3 perc és lenyugszik"
BELÉD VÁGJA A KÉST, MAJD 3 PERC MÚLVA LENYUGSZIK. TETSZIK ÉRTENI???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!