Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban élek, de beleszerettem valakibe, aki szintén házas. Hogy lépjek túl, dolgoztam fel?
Nem akarom megcsalni a férjem.Tisztelem,becsülöm, de az érzéseket nem lehet irányítani
Egyszerűen nem tudom elfelejteni
*de az érzéseket nem lehet irányítani
Lehet írányítani, még pedig úgy, hogy zárod soraidat, és eltünsz előle. Igy nem teszed tönkre a másik embert, sem nem hagysz magad mögött siró gyerekeket, sem nem gyalogolsz át egy másik nőn, sem a férjeden, sem a gyermekeiden.
Hanem lesz egy szép, de fájdalmas érzés, ami szépen idővel elhalványul és már a pozitiv dolgok jönnek fel benned, de eszedbe nem jutna becstelen lépést tenni és még barátsággá is fajulhat. Bár ha neked nagyon férfi volt az illető, akkor jobb nem kisérteni.
*Egyszerűen nem tudom elfelejteni
Elfelejteni sosem fogod, effelől megnyugodhatsz:)
4
*Te vélhetőleg fiatal vagy
Nagyon szépen köszönöm a kedvességed, de már majdnem felnőtt gyermekeim+1 kamasz vannak:D
De igen megvídámítottál:)
*de mindig ott fog az agya legmélyén matatni a gondolat,tehát mindegy,hogy megteszi vagy sem azt a félrelépést.
A félrelépés akkor félre lépés, ha fizikailag megteszi. Az hogy valakibe beleszeretsz tök váratlanul, arról nem tehetsz. De ha cselekszel arról már igen. és a kérdezőnél szó nincs arról hogy megtenne bármit is. Legalábbis én így gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!