Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha már nem kívánom annyira a szexet a férjemmel?
A férjem sosem volt az a szenvedélyesen szeretkező.
Ő mindig is a belső tulajdonságaival vett le a lábamról: hihetetlenül kedves, törődő, és tudom, hogy tényleg szeret engem.
De nekem hiányoznak azok a fajta szeretkezések, amik igazi szenvedéllyel teliek. Ugyanis volt olyanban részem, s azokat testileg is jobban kívántam. Mármint a férfit... s néha-néha visszagondolok ezekre... de tudom, hogy ez már nem jó irány.
Nem akarok elválni. Mert szeretem a férjem, tisztelem. Nagyon jó ember.
De most már tudom, hogy a szex sosem lesz vele olyan szenvedélyes...
Eddig azt hittem, hogy a szex csak másodlagos, s elvakult voltam, hogy úgysem találom még egy olysn kedves, megbízható, törődő férfit mjnt a férjem. Főleg, hogy csalódtam párszor s tudom, hogy nem könnyű megbízhatót találni...
27/N
Lehetett rà szàmítani, hogy ez lesz, mivel írod, hogy sosem volt igazàn jó vele. Ezt veszem ki a szavaidból...
Ha nem vàltok el, ez csak rosszabb lesz ahogy telnek az évek és vagy elvàltok békében, vagy teljesen elhidegülsz tőle, és megkeseredsz, + esélyes, hogy meg is fogod csalni! Egy életen àt egy egészséges szexualitàssal bíró ember nem bírja ki a szenvedélymentes , semmilyen, vagy kifejezetten szar szexet. A te életed, te döntesz, de hosszútàvon ez amiben vagytok nem kapcsolat és nem élet , csak egy langyos izé. Valahogy nem tudom elhinni azt sem, hogy egy férfinak jó olyan nővel akinek vele nem jó a szex.
Kvàzi egy jó baràtodhoz mentél feleségül. Ez egyértelmű a kapcsolatotok jellegéből, és a leíràsodból is. Te is érzed. Ezért is írsz ilyeneket, és tetted fel a kérdést.
Na ezért nem követtem volna el soha azt a hibàt, hogy olyanhoz menjek feleségül akivel nem passzolunk minden téren egymàshoz...Èrtelmetlen évekig egy hiànyos kapcsolatban vergődni. Volt pàr kapcsolatom, ès màr hàzassàgban élek. :)Èg és föld a különbség!!! tudom milyen amikor nem szenvedélyes egy pasi az àgyban... hàt én max pàr hetet bírtam így aztàn szakítottam inkàbb. Nincs ezzel semmi gàz, tudomàsul vettem, hogy egyszerűen nem passzolunk egymàshoz. Ahol nem működik a kémia, ott nem működik és kész. Ahol pedig működik, az verhetetlen! Ha ez az élet boldoggà tenne téged, most nem lenne itt ez a kérdés.
Èn annyit tudok neked tanàcsolni, hogy addig vàltoztass amíg még nem mérgesedett el a viszonyotok.
Nem igazàn tudom mi számít hosszú kapcsolatnak, mi a férjemmel pl 8 éve vagyunk együtt, nem gondolom kevésnek. és attól, hogy tudjuk hova kell nyúlni (ismerjük egymàs testét, rezdüléseit) meg ilyenek, nem lett kevésbé szenvedélyes az együttlét. Ugyanúgy az mint az elején.
Amikor azt írtad, hogy kell a vàltozatossàg pàr év utàn, nekem az jött le, hogy aki így érez, az megunta a szexet a pàrjàval. Megunta őt magàt. Èn ezt csak koràbbi kapcsolatomban éreztem, és az még 1 évig se tartott. Nàlam akkor egyszerűen arról volt szó, hogy nem a hozzàm való pasival vagyok, ő meg nem a hozzà illő nővel. Sem szexben sem màsképp. Ezért untam meg, ezért fantàziàltam màsról, és hiàba próbàltam vele beszélni. A szexről nem beszélgetni kell hanem csinàlni. Nem mintha beszélni akart volna róla....azt is próbàltam. Nem ment. végül annyi probléma lett vele, hogy el is hagytam. Nem bírtam tovàbb. Sem az àgyban, sem azon kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!