Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivanom a szexet, de nem a ferjemmel - nagy a baj?
A ferjemmel 8 eve vagyunk egyutt, 4 eve vagyunk hazasok. Van egy 4,5 eves kisfiunk. A szex eleinte jol mukodott koztunk, azonban az utobbi idoszakban, olyan 1-2 eve nekem valahogy mar nem olyan jo vele, mint korabban. Nem kezdemenyezek, amit o serelmez. Amikor egyutt vagyunk, arra gondolok, hogy legyunk mar tul rajta. Amikor a szexre gondolok, ugy erzem, hogy nem vele vagyom ra, hanem massal.. en 41 vagyok, o 44.
Vajon ez a hormonok munkaja reszemrol, vagy hul ki a hazassagunk ezen oldala a reszemrol? Nagyon fura, mert szeretem, szeretem a hazassagunkat, de fizikailag ugy erzem, mar nem vonz :(
Valaki esetleg jart mar hasonlo cipoben?
"Valaki esetleg jart mar hasonlo cipoben?"
A házasságok fele ezért megy tönkre, ez tény.
Több évtizedes statisztikai adatokon alapuló tény.
A többi már csak a házastársakon múlik, hogyan oldják meg ezt a helyzetet, már ha meg akarják egyáltalán.
Vagy fordítva, te hagyod el másért, h ne legyek ennyire gonosz.
A lényeg, ha nem tudsz ezen változtatni, a házasságodnak vége, ez 100%.
6 éves kapcsolatban vagyok, az utóbbi évben jött előtérbe nálam is ugyanez a probléma.
Ezért félek házasságra hajtania fejem. - JA igen, én még minden előtt állok..
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!