Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kívánom a szexet a férjemmel. Más is érzett már így?! Mivel orvosolhatnám hogy ne bántsam meg de a "tüz" is visszatérjen?
Figyelt kérdés
10 éve vagyunk együtt, 5 éve vagyunk házasok. Van 2 gyerekünk. Valahogy az utobbi fél évben kb havi 1-2x vagyunk csak együtt de azt sem az én kezdeményezésemre :-( gondolkodtam sokat miert nem kivanom a szexet(regen sokat voltunk együtt) es rajöttem hogy kivanom, csak valahogy a páromat nem pedig szeretem! Csak valahogy nem "férfiként" tekintek rá :-( igyekszem de nem tudom mit tegyek. Fogyókúrázni kezdtem 3 honap alatt 12 kg lement ugy gondoltam csak az önbizalmam miatt van ez az egesz, de nem valtozott semmi bennem :-(2015. dec. 14. 12:56
1/18 anonim válasza:
Azt azért megengeded neki, hogy ilyen esetben eljárjon más nőhöz?
3/18 A kérdező kommentje:
Igy konkretan nem mondtam neki, de ültem mar le vele hogy szerintem valami nem jo...evek ota nem megyünk el kettesben sehová, miota a nagyobbik gyerekünk megszületett.nincs senki akire rabizhatnank öket, viszont többször felvetettem hogy fogadjunk egy evben 2-3x legalabb babysittert par orara hogy kikapcsolodjunk, illetve valahanyszor probalom ravezetni h nem erzem igy jol magam ahogy most elünk, csak hallgat, mondván "gondolkodik" es mikor epp elsirom neki mennyire nem kezel ö sem nöként, bealszik....valahol legbelül az is bánt hogy nem igényli a kettesben eltöltött órákat...ha a gyerekeket leraktuk ahelyett hogy beszélgetnénk filmet néznénk, órákig az okostelefonjat nyomkodja... nem mondja ki mit érez, befelé forduló, en pont az ellentete vagyok es eddig az utobbi par evig ez jo volt, mert en rangattam ki a depiböl es önsajnalatbol mindig, viszont ugy erzem "kifogytam" es en is ilyen passziv lettem mint ő es utalok ilyen lenni :-(
2015. dec. 14. 13:31
4/18 anonim válasza:
akkor mivel a rávezetés, utalások megvoltak, akkor most jön az egyenes beszéd. ami durva lesz, de hatásos.
vagy rájön, hogy baj van és változtattok.
vagy rájön, de tojik rá, és akkor döntesz hogy maradsz vele vagy elválsz.
5/18 A kérdező kommentje:
Hanyszor eljutottunk már a "átgondolom es valtoztatok" fazisba....ebbe faradtam bele...a pontot az i-re az tette fel mikor nemreg ünnepeltük(em) a 10. Evfordulonkat en finomat föztem kitakaritottam szepen megteritettem, szivecskes tortat keszittettem gyertyabol szivecske kirakva stb...erre töle még egy szal rozsat sem kaptam....es fel evvel ezelött "ünnepeltük" az 5. Hazassagi evfordulonkat, aztan azt mondta vesz egy szep köves aranygyürüt ami a ket evfordulot jelkepezi majd, hat ehhez kepest se evfordulo se hazassagi evfordulo nem lett megünnepelve :-(
2015. dec. 14. 13:59
6/18 anonim válasza:
bocs akkor mit akarsz?
te tettél, ő le se toj téged.
van vkije?
ha így akarsz élni, maradj
ha nem, akkor megmondod, hogy akkor válás és kész
7/18 anonim válasza:
amúgy azért nem kívánod, mert így bánik veled.
nem a teste
nem a te tested a baj
hanem a bánásmód
a szex nem akkor kezdődik mikor levetkezünk
hanem sokkal előbb
csalódtál benne
semmit nem tesz a kapcsolatért
kiábrándultál belőle
és azért nem kívánod
és mivel ő nem változtat, ez így is marad!
8/18 A kérdező kommentje:
Igen igazad van, talan ez a legjobb szo "kiabrandultsag"...28 eves vagyok, ugy erzem ezt nem birnam elviselni öreg korunkig...sajnos az a baj vele alapvetöen hogy "majd holnap, raer" tipus, es besepri a problemakat a szönyeg alá, es en meg ha problemam van nem birom sokaig magamban tartani azonnal meg akarnam beszelni, de ö inkabb meg sem kerdezi ha valami bánt h "mi baj van" mert akkor tudja h elmondom és esetleg konfrontalodnia kell...mondhatjuk ugy is hogy töketlen ilyen téren :-/
2015. dec. 14. 14:08
9/18 anonim válasza:
OH!
azt hittem legalább 15-20évvel idősebb vagy
!
hagyd ott a túróba! gondolj bele mi lesz később!!
10/18 A kérdező kommentje:
ez a "van valakid?! Mar ugy erzed nem szeretsz?!" dolgot 2x lefutottam vele, abban biztos vagyok hogy nincs senkije viszont abban nem vagyok biztos hogy szeret es nem csak a kenyelem es megszokas vezerli mint mindig minden területen az eleteben...
2015. dec. 14. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!