Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem kívánom a szexet a férjemm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kívánom a szexet a férjemmel. Más is érzett már így?! Mivel orvosolhatnám hogy ne bántsam meg de a "tüz" is visszatérjen?

Figyelt kérdés
10 éve vagyunk együtt, 5 éve vagyunk házasok. Van 2 gyerekünk. Valahogy az utobbi fél évben kb havi 1-2x vagyunk csak együtt de azt sem az én kezdeményezésemre :-( gondolkodtam sokat miert nem kivanom a szexet(regen sokat voltunk együtt) es rajöttem hogy kivanom, csak valahogy a páromat nem pedig szeretem! Csak valahogy nem "férfiként" tekintek rá :-( igyekszem de nem tudom mit tegyek. Fogyókúrázni kezdtem 3 honap alatt 12 kg lement ugy gondoltam csak az önbizalmam miatt van ez az egesz, de nem valtozott semmi bennem :-(
2015. dec. 14. 12:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%
Na na, azért 10 év meg két gyerek után nem kell rögtön az elválásra gondolni, ha egy kicsit lankad a tűz. Szerintem ez még a legjobb kapcsolatokban is megesik, a férfiak egy idő után elkényelmesednek. Ha ő ilyen "oké, majd, ráér, persze hamarosan" típus, akkor ne tőle várd az első lépést, hanem tedd meg te. Lehet azért nem tesz semmit, azért "gondolkodik", mert nem tudja hogyan reagáljon, kicsit lehet mulya, ez nem feltétlenül érdektelenség. Ne utalgass, hanem mondd ki mi a baj. Lehet megsértődik, de szerintem akkor sincs mit veszítened, ki kell rángatnod ebből a helyzetből. Ez egy nagyon jó ötlet, hogy amíg valaki vigyáz a gyerekekre, addig ti menjetek el programozni, azt az időt pedig töltsétek el kellemesen, vita nélkül.
2015. dec. 14. 15:13
 12/18 anonim ***** válasza:
Marad az ultimátum. Vagy változik, és tesz vagy viszlát.
2015. dec. 14. 15:31
 13/18 anonim ***** válasza:
74%

Én is ultimátumot adnék, mert már megpróbáltad mindenhogy. Mekkora csalódás lehetett, hogy Te készültél, ő meg...

28 éves vagy, előtted az élet 2 gyerekkel is, de később már nem lesz, mert ha éveket vársz, ......

Fel a fejjel, és tedd oda magad, hogy ez így neked nem jó. Mi is 10 éve vagyunk együtt, 6 éve házasok, az évfordulót nem felejti el a férjem, lányunk elalvása után film, szex, stb., a lehetőségek tárháza határtalan.

Kérdezd meg tőle, hogy urológiai gondok vannak vagy van egy 3.személy is, mondjuk egy szerető? Az előbbire azért utalok, mert nem kell 40 évesnek lennie egy férfinek, hogy ilyen gondja legyen.

2015. dec. 14. 18:50
 14/18 Carragher_x ***** válasza:
100%

Ha válni akarsz, akkor nyugodtan adj ultimátumokat, meg menj át érzelmi zsarolásba, garantált lesz a siker.

Ha nem, vedd a kezedbe az irányítást, ne rá várj. Ez kb olyan mintha egy nemműködő autótól várnád, hogy majd elindul magától ha pityeregsz neki, miközben be kéne tolni.

Megnézed szépen mikor van hetente egy-két délután amikor mindketten rá tudtok érni s rászervezel vmi állandó közös programot. Ezután nincs más hátra, simán csak mondd el neki világosan a problémádat és hogy holnaptól minden héten ekkor és ekkor ezt és ezt fogjátok csinálni, mert úgy érzed eltávolodtatok egymástól.

Nagyon jól írta itt vki előttem, egyszerűen az hiányzik a kapcsolatotokból, hogy együtt legyetek. Persze, hogy nem tekintesz rá férfiként, mert gyakorlatilag ő most feléd nem is az, hanem max apa s egy segítő, mert az életetekben nem maradt hely kettőtöknek. A dolog egyébként minden bizonnyal fordítva is így van, ő sem tekint rád nőként. Újra el kell kezdeni "randizni", újra fel kell fedezni egymást egy kicsit, mert másképp ebben a kölcsönös fásultságban el fog jönni a pont, amikor vmelyikőtök vki más társaságában fogja ismét férfinek/nőnek érezni magát és ezért még csak megróni sem lehetne egyikőtöket sem.

2015. dec. 16. 03:02
 15/18 anonim ***** válasza:

Én meg az asszonnyal nem akarom. Szerintem hozzuk őket össze, majd jól el lesznek egymás mellet. Elvakargathatják a telefonjaikat egymás mellett.

De akkor már, mi se maradjunk egyedül... :-)

2015. dec. 22. 00:55
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekünk is voltak ilyen időszakok. Általában a munka okozta (férjem sokat dolgozott, én munka mellett egyetemet csináltam, stb.), belesüppedtünk a hétköznapokba. Ami nekünk bejött, az a közösen máshol töltött hosszú hétvégék. A lényeg, hogy ketten legyünk, és teljesen kiszakadjunk a hétköznapokból. Utána, mint a kisnyulak :) Nálunk még nincs gyerek (nem akar összejönni), így kicsit könnyebb a privát időt megoldani.

Ha nem nagyon kicsik a gyerekek, akkor adjátok kölcsön őket a nagyszülőknek, vagy a nagynéniknek/nagybácsiknak és menjetek el hétvégére valahova (ne otthon legyetek, mert akkor megtaláljátok a szokás tevékenységeket és nem egymással fogtok foglalkozni, hanem azt élvezitek ki, hogy gyerekek nélkül a saját dolgotokat tudjátok csinálni otthon, ami nem viszi előbbre a kettőtök kapcsolatát).

Ha kicsik, akkor pedig bébiszitter, barátnő, nagyszülő vegyen át egy hétvége délutánt, ti pedig menjetek el valahova sétálni, ebédelni, bárhova.

Nekem az a tapasztalatom, hogyha csak beszéltek róla, az a férfiaknak egy kezelhetetlen szituáció. Nem tudnak vele mit kezdeni. Meghallgat és megpróbál valami olyat mondani, amiről azt hiszi, hogy te hallani akarsz, vagy ezzel megoldja a beszélgetést (persze ez nem sikerül - vagy csak hallgat, mint a sült hal). Ha szituációba teszed, hogy cselekedni kell, azzal több mindent tud kezdeni.

Ez a szituáció ne az legyen, hogy apukám vagy rendesen viselkedsz, vagy kidoblak, hanem olyan helyzet, ahol tud férjként viselkedni, nem csak családfentartóapukaművekként (lásd fentebb leírtak).

2015. dec. 22. 21:37
 17/18 anonim ***** válasza:
#16 Örülök, hogy van olyan nő mint te. Legendákat már hallottam, de te tényleg létezel. :-) :-)
2015. dec. 22. 22:30
 18/18 anonim ***** válasza:
Mi lett azóta?
2016. ápr. 24. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!