Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy visszatérjen az életkedve?
Nem értem, mit és miért kellene a kérdezőnek bizonyítania, ha nem csinált semmit?
Éppen elég bizonyíték volt, hogy megpróbálták elcsábítani, ő pedig ellenállt. Mégsem bízna benne a párja? Miért? Nem adott rá okot.
Ez az egész szerintem nem erről szól, hanem arról, hogy a srác nagyon nem bízik önmagában (és nem a lányban).
Valahogy abban kéne segíteni, hogy felismerje a saját értékeit és hogy igenis szerethető.
Saját tapasztalatomat most megosztanám:
1x volt ez velem is, hogy egy "barátom" ráhajtott a barátnőmre, 101%-ig elment mindentől a kedvem. Próbált győzködni hogy nem fogom elveszteni meg stb, majd 2 napra rá gondolt egy okosat, leültetett az ágyra és elmondta megint a szövegét, mondtam jójó... Erre azt mondta hogy "tudtam hogy ezt mondod, ígyhát most mindezt be is bizonyitom" Megfogta a kezemet és a bugyijába csusztatta, ő meg a kezét a gatyámba. Lenyomtunk egy pettinget és ennyi :D
Ha ez nem válik be akkor adj neki igazat, miszerint elveszit. (hagyad el)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!