Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy orvosolhatnám a problémám?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy orvosolhatnám a problémám?

Figyelt kérdés

jó estét,

elég érdekes problémám van. sajnos elképesztő válogatós vagyok, eddig csak egy modell barátnőm volt, de annak is 2 éve vége már. nagyon kevés lány tetszik. szerintem én is jó pasinak számítok, elvileg helyes vagyok, meg testépítéssel foglalkozom már évek óta, így nem átlagos cicafiúnak számítok.

viszont ennek ellenére nem nagyon van önbizalmam, nem merek kezdeményezni a lányoknál.

mivel testépítő életvitelemnek szentelem az életem, nem igazán járok bulizni, vagy társaságba ahol esélyem lenne ismerkedni, így elég nehéz dolgom van.

plusz a mai lányok se igazán fognak meg, elég felszínesek.

nem is tudom minek írtam ezt le, vagy egyáltalán milyen választ várok, de mostmár nem törlöm ki, annak ellenére, hogy mindenki ócsárolni fog. :D

sziasztok

19f

2013. jan. 27. 00:39
 1/9 anonim ***** válasza:
24%
Még arra sem vagy méltó, hogy ócsároljalak.
2013. jan. 27. 00:41
 2/9 anonim ***** válasza:
majd találsz olyat aki tetszik...
2013. jan. 27. 00:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha már testépítéssel foglalkozol, akkor gyúrj egy kicsit agyra is és nem kell ilyen kérdéseket feltenned!
2013. jan. 27. 00:46
 4/9 anonim ***** válasza:

írnám,hogy szedj valami tesztó fokozót,ha ennyire nem tombolnak a hormonjaid ennyi idősen,de akkor neked ez a max akkor és az sem segít.

gondolom a modellek nem lettek megdugva.

az önbizalomhiányt meg két dolog okozhatja-kis f@sz és a csóróság.

2013. jan. 27. 00:47
 5/9 anonim ***** válasza:
keress egy modellt,mert te nem vagy felszínes,és ez nem mond ellent azzal,hogy elképesztően válogatós vagy .... :D háhh
2013. jan. 27. 00:58
 6/9 mxxx ***** válasza:

fél egykor mik eszébe nem jutnak az embernek... :D

szóval azért nem tetszenek a mai lányok mert felszínesek?..biztos vannak kivételek..keresgélj, ismerkedj...biztos sok lánynak tetszel, ha jópasi vagy.:)

14/L

2013. jan. 27. 15:23
 7/9 anonim ***** válasza:
milyen magas vagy?
2013. febr. 10. 22:31
 8/9 anonim ***** válasza:

"elvileg helyes vagyok, meg testépítéssel foglalkozom már évek óta, így nem átlagos cicafiúnak számítok"

Na ez azért vitte a pálmát. Csak egy újabb egoista kérdező...

2013. febr. 10. 22:34
 9/9 anonim ***** válasza:
énis ugyanilyen fiú vagyok csak én nem testépítő hanem modellügynök ha tudsz angolul,németül,...mind1 amilyen nyelven tudsz irj rá másik nemzetiségű lányra ,nyugodtan kezdeményezz másképp nem lesz bnőd!! Ha Nemsikerül az 1vagya2se nem kell elkeseredni a széplányok közt is mint mindenhol mindig vannak kivételek,tehát van olyan akinek teccel ha nemvagy rosz pasi akk kész jó dolgod van nyugottan kezdenményezz hisz tevagy a férfi!!
2013. febr. 10. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!