Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy orvosolhatnám a problémám?
jó estét,
elég érdekes problémám van. sajnos elképesztő válogatós vagyok, eddig csak egy modell barátnőm volt, de annak is 2 éve vége már. nagyon kevés lány tetszik. szerintem én is jó pasinak számítok, elvileg helyes vagyok, meg testépítéssel foglalkozom már évek óta, így nem átlagos cicafiúnak számítok.
viszont ennek ellenére nem nagyon van önbizalmam, nem merek kezdeményezni a lányoknál.
mivel testépítő életvitelemnek szentelem az életem, nem igazán járok bulizni, vagy társaságba ahol esélyem lenne ismerkedni, így elég nehéz dolgom van.
plusz a mai lányok se igazán fognak meg, elég felszínesek.
nem is tudom minek írtam ezt le, vagy egyáltalán milyen választ várok, de mostmár nem törlöm ki, annak ellenére, hogy mindenki ócsárolni fog. :D
sziasztok
19f
írnám,hogy szedj valami tesztó fokozót,ha ennyire nem tombolnak a hormonjaid ennyi idősen,de akkor neked ez a max akkor és az sem segít.
gondolom a modellek nem lettek megdugva.
az önbizalomhiányt meg két dolog okozhatja-kis f@sz és a csóróság.
fél egykor mik eszébe nem jutnak az embernek... :D
szóval azért nem tetszenek a mai lányok mert felszínesek?..biztos vannak kivételek..keresgélj, ismerkedj...biztos sok lánynak tetszel, ha jópasi vagy.:)
14/L
"elvileg helyes vagyok, meg testépítéssel foglalkozom már évek óta, így nem átlagos cicafiúnak számítok"
Na ez azért vitte a pálmát. Csak egy újabb egoista kérdező...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!