Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "problemam", a kovetkezo?
Sziasztok!
Belevagnek a kozepebe:27/F vagyok, kulfoldon dolgozom, 2-3 havonta jarok haza 1-2 hetekre. Anyagilag teljes biztonsagban vagyok, ceges auto, igenyes, normalis(na jo, kinek mi a normalis, mindenkinek vannak heppjei :) )
A problemaim az ismerkedessel vannak, hogy lehet igy ismerkedni?? Regisztraltam netes tarskeresokre, de eddig keves sikerrel jartam. Eloben is probaltam mikor otthon vagyok, de eddig semmi.
Kozeledessel nincs problemam, se a beszelgetessel, sok helyen dolgoztam, jartam, igy sok meselnivalom is akad, keves temahoz nem tudok hozzaszolni.
Talan a stilussal sincs problema, bar elonyben reszesitem az egyszeru, praktikus, de megis divatos oltozkodest.
Jar valaki hasonlo cipoben, vagy jart? ha igen, hogy oldotta meg az ilyen patthelyzetet?
"A problemaim az ismerkedessel vannak, hogy lehet igy ismerkedni??"
Nem kötekedésképpen, de mit takar az "így"?
Lényegében ugyanúgy lehet, mint bárhogy máshogy :D Járj el haverokkal bulizni, vagy vegyél egy kutyát és menj ki vele valami nagy parkba :D Azt hiszem, nem segítettem, de a szándék megvolt... :3
Az itteni ismerkedes egyelore nem igazan megy. Egyeduli magyarkent vagyok, sokat dolgozom, 10-12 orazok, sokszor kedvem sincs maszkalni.
Kesobb persze lehetseges.
Huseggel nincs problema, tudom ertekelni a biztos kapcsolatot, es oszinte is vagyok teljesen.
Igazabol mindenkepp 1-2 evet szandekozok itt tolteni igy, aztan meglatom. Talan a kikoltozest is megfontolom, ugyanis otthon hiaba vannak baratok es szeretet, ha kozben ehenhalok es nem elhetem azt az eletet amit elkepzeltem, amit lassuk be, igy megtehetek. Csak a partnet hianyzik, ugye.
Így viszont tényleg jobban járnál, ha ott próbálnál meg keresgélni. Hétvégén csak van valamennyi időd, hogy picit kimenj a városba vagy valami :)
Azért necces lenne itthon úgy belekezdeni valamibe, hogy időtök sincs megismerni egymást, és máris 2-3 hónapig nem találkoztok. Sajnos ez így sehogy sem működik, ha csak nem szerettek egymásba 3 nap alatt végérvényesen. Szurkolok, hogy ott találj egy helyes lányt, aki közel van és több időt tudtok együtt tölteni ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!