Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 14/F ezt így nem rontom el?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14/F ezt így nem rontom el? (Plusz van egy 'oltári nagy problémám. ')

Figyelt kérdés
Szóval van egy lány, akit suli után elhívnék jégkásázni/fagyizni... Csak pár napja chatelünk, élőbe max köszöntünk eddig. (Elősször beszéltük élőbe, hogy nem szoktunk beszélgetni xd Na, és utána meg 3 ste kb 1-1 órát dumáltunk... Viszont ez így picit 'gáz' főleg, hogy tetszik...) Na, és ezért el akarom hívni jégkásázni, csak azon gondolkodtam: meghívjam vagy ne? Tudom hülyeség, de eddig az összes lány visszautasította, amikor meg akartam hívni. (Ezen alkalmakkol csak barátilag...) Na, szóval meg kéne hívnom őt ugye? (Tudom hülyeség, de akkoris mondjatok valamit:)) Na, meg ez a suli után elhívom jégkásázni jó ötlet ugye? Nemgáz, ugye? (Eddig még nem szereztem tapasztalatot ilyen téren...) Kérlek ne oltsatok le!:)
2012. szept. 22. 22:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ilyen jó idő van nálatok,hogy jeges kaját esztek?
2012. szept. 22. 22:25
 2/7 anonim ***** válasza:
ilyen hidegben jégkásázni? még a végén beteg lesz.. akkor már inkább teázni(én jobban örülnék neki).. de iylen időben szerintem sokan jobban örülnek a meleg italoknak
2012. szept. 22. 22:27
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem nem gáz,szóval nyugodtan :)
 4/7 A kérdező kommentje:
Jövőhétre 30 fokot mondanak. Amúgy ő is hévvel jár haza... Ott is beszélgethetnék vele.
 5/7 anonim ***** válasza:
Én poénra venném, s vennék neki egy HAPPY MEAL menüt, ha belevaló csaj, akkor értékelni fogja!!!
2012. szept. 22. 22:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Afrikában nem gáz.
2012. szept. 22. 22:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg töle ha vége a sulnak hogy volna e kedve elmenni valahova ahvá ő akar ne az legyen amit te akarsz! :)
2012. szept. 22. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!