Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 16 éves fiu vagyok es olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves fiu vagyok es olyan problémám van hogy a csajokkal félek beszélgetni és nem tudok hogy elkezdeni beszelgetni. Tanćsot kérek hogy ha talakozok vele akkor hogy kezdjek el vele beszelgetni? Mer ha a kezdes meg van akkor szerintem mar menne

Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 22:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

van egy jó nyitásom.

áll a bige,mellé érsz és mintegy mellékesen megkérdezed.

-láttad,ahogy az előbb összeverekedett az a két csaj?-

aztán vagy belemegy a dumálásba,vagy nem.

2012. márc. 1. 22:15
 2/21 A kérdező kommentje:
kosz de az nem lenne egy kicsit hulyeseg hogy nem is verekedett ossze senki es kerdem tole hogy latta-e?
2012. márc. 1. 22:17
 3/21 anonim ***** válasza:

ez egy nyitás.

akármilyen f@szságot mondhatsz.

2012. márc. 1. 22:19
 4/21 A kérdező kommentje:
én ugy gondoltam hogy mikor talalkozok vele a megbeszélt helyen ,megolelem,mondom neki hogy szia ...és aztan mit mondjak neki ?
2012. márc. 1. 22:21
 5/21 A kérdező kommentje:
olyan finomabban akarnek nyitni ..arra mit javasolsz olyakor mit mondjak neki ha talalkoztam vele ?
2012. márc. 1. 22:22
 6/21 anonim ***** válasza:
hogy állati királyul néz ki és jó az illata
2012. márc. 1. 22:24
 7/21 A kérdező kommentje:
az jo is csak abban az a gond hogy egyszoval valaszol ra hogy koszonom .. es en olyannal akarnek nyini amire mondattal valaszol hogy kezdodjon el a beszelgetes ..
2012. márc. 1. 22:26
 8/21 anonim ***** válasza:
az megvan hogy hová mentek utána? megkérdezheted mihez van kedve, sétálni, mozizni, beülni valahová
2012. márc. 1. 22:28
 9/21 anonim ***** válasza:

azt hittem fecsípés a téma.

a randin pl-

szia!

aztán nézed meredten az arcát kicsit,majd ezt mondod.

neked rúzsos a fogad?

ezzel egy kicsit leépíted az egóját.

vársz egy csöppet,hogy hasson,aztán hozzáteszed-egyébként jól áll.mosolyogsz

2012. márc. 1. 22:28
 10/21 A kérdező kommentje:
az meg nincsen meg semmit se meszeltunk meg. es legyszi letudnal irni egy olyan rovid parbeszedet hogy te hogy kezdenel beszel el egy csajjal ha eloszor talalkoztok ?
2012. márc. 1. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!