Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 16 éves fiu vagyok es olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves fiu vagyok es olyan problémám van hogy a csajokkal félek beszélgetni és nem tudok hogy elkezdeni beszelgetni. Tanćsot kérek hogy ha talakozok vele akkor hogy kezdjek el vele beszelgetni? Mer ha a kezdes meg van akkor szerintem mar menne

Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 22:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

miután megvolt a jól nézel ki rizsa

te: mihez lenne kedved?

csaj: hát nem is tudom

te: van kedved beülni valahová?

csaj: naná

és elviszed a kedvenc helyedre, ha este találkoztok akkor persze meg is hívhatod valamire

vagy ha moziba mennétek esetleg,akkor elkezdesz kérdezősködni mi a kedvenc filmje,miket szeret,mit látott utoljára

2012. márc. 1. 22:33
 12/21 A kérdező kommentje:
kosz..ebbol mar valamit ossze rakok ..es tudtok valami temat ajanlani ami humoros vagy egyszeruen olyan jo es hosszan tarto tema ?
2012. márc. 1. 22:34
 13/21 A kérdező kommentje:
akkor elviszem egy helyre egy bárba és ottan mirol beszeljek vele merthogy ott nem lehet filmekrol ..ott mit lenne jo kerdzeni ami hosszan tarto es humoros tema ?
2012. márc. 1. 22:36
 14/21 anonim ***** válasza:
egy bárban is nyugodtan beszélhetsz vele filmekről :) az elég jó téma szerintem, én is bárhol beszélek róla
2012. márc. 1. 22:44
 15/21 anonim ***** válasza:
jósolj neki tenyérből,mutass be vmi bár trükköt.
2012. márc. 1. 22:44
 16/21 A kérdező kommentje:
ezek jok ezeket be is vetem kosz.. es egy jo humoros temat tudtok mondani amin nevet is es tud ra sokat valaszolni
2012. márc. 1. 22:47
 17/21 A kérdező kommentje:
aztmondod josoljak ..es mit mondjak neki ??
2012. márc. 1. 22:48
 18/21 anonim ***** válasza:

a lényeg úgyis az,hogy fogod a kezét és simogatod jóslás közben.

amit meg mondasz róla azok általánosságok,nézz utána az életvonalnak pl és beszélj neki arról közben.

2012. márc. 1. 23:06
 19/21 anonim ***** válasza:

bakker helyetted ne mennyünk el a randira??

te mész megismerkedni a csajjal nem mi.. ne mi adjuk a szádba a párbeszédet -.-"

kérdezd arról ami épp érdekel, mondj neki vicces dolgokat az adott szituációhoz illően akkor röhög mint a veszett fene, és FIGYELJ ODA RÁ, FIGYELD AMIT MOND!

ha esetleg nem tudnád figyelni amit mond, akkor döntsd kicsit oldalra a fejed mint a kutyák (ez a természetes ösztönös jele annak, hogy épp a kapott infókat dolgozod fel, tehát figyelsz rá) és kicsit bólogass és helyeselj közben "Aha!, Igen. Nekem is, Tökre így van, szerinted is?, számból vetted ki a szót, STB." és amikor levegőt vesz akkor az utolsó egy vagy párszót megismételheted akkor úgy érzi folytatnia kell és figyeltél is rá.. :D :)

én már használtam és a csaj alig 10-15 perc után vette észre :D

a másik csajnál meg több lány is volt és azok vették észre elég gyorsan xD

2012. márc. 1. 23:12
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Odamennyünk a háttérbe vmi headsetes megoldással segíteni? :D

Neked csak ismételned kell amit hallasz :D

2012. márc. 1. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!