Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves fiu vagyok es olyan problémám van hogy a csajokkal félek beszélgetni és nem tudok hogy elkezdeni beszelgetni. Tanćsot kérek hogy ha talakozok vele akkor hogy kezdjek el vele beszelgetni? Mer ha a kezdes meg van akkor szerintem mar menne
miután megvolt a jól nézel ki rizsa
te: mihez lenne kedved?
csaj: hát nem is tudom
te: van kedved beülni valahová?
csaj: naná
és elviszed a kedvenc helyedre, ha este találkoztok akkor persze meg is hívhatod valamire
vagy ha moziba mennétek esetleg,akkor elkezdesz kérdezősködni mi a kedvenc filmje,miket szeret,mit látott utoljára
a lényeg úgyis az,hogy fogod a kezét és simogatod jóslás közben.
amit meg mondasz róla azok általánosságok,nézz utána az életvonalnak pl és beszélj neki arról közben.
bakker helyetted ne mennyünk el a randira??
te mész megismerkedni a csajjal nem mi.. ne mi adjuk a szádba a párbeszédet -.-"
kérdezd arról ami épp érdekel, mondj neki vicces dolgokat az adott szituációhoz illően akkor röhög mint a veszett fene, és FIGYELJ ODA RÁ, FIGYELD AMIT MOND!
ha esetleg nem tudnád figyelni amit mond, akkor döntsd kicsit oldalra a fejed mint a kutyák (ez a természetes ösztönös jele annak, hogy épp a kapott infókat dolgozod fel, tehát figyelsz rá) és kicsit bólogass és helyeselj közben "Aha!, Igen. Nekem is, Tökre így van, szerinted is?, számból vetted ki a szót, STB." és amikor levegőt vesz akkor az utolsó egy vagy párszót megismételheted akkor úgy érzi folytatnia kell és figyeltél is rá.. :D :)
én már használtam és a csaj alig 10-15 perc után vette észre :D
a másik csajnál meg több lány is volt és azok vették észre elég gyorsan xD
Odamennyünk a háttérbe vmi headsetes megoldással segíteni? :D
Neked csak ismételned kell amit hallasz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!