Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

EPiaf kérdése:

Ferjemmel hatvan evesek vagyunk, rajottem, hogy husz eve csal, en meg mindig szeretemes es kivanom. Mit tegyek, hogy "csabitsam" vissza?

Figyelt kérdés
Rajottem hogy husz eve mar csal, nem lat bennem mar vonzo not. En meg mindig szeretem es kivanom. Napokat beszelgettunk. Elhatarozta, hogy megszakitja a kapcsolatat, velem elne tovabb is, de nem kivan .Masok szerint meg mindig szep vonzo es nagyon kedves no vagyok. Koszi a valaszokat.
2013. szept. 10. 07:41
 1/9 zoliba' ***** válasza:
kamu
2013. szept. 10. 07:42
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha nem kamu, a hosszú idő miatt nem fűzök sok reményt a sikeredhez.

Azt, hogy együtt éljetek, el tudom képzelni, de hogy kívánjon ennyi idő után, nehezen.

Sajnálom, hogy ez a véleményem.

2013. szept. 10. 08:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem te is próbálj ki egy fiatalabb pasit.
2013. szept. 10. 08:50
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát, lehet meg kéne próbálnotok a nyitott házasságot, közösen felállított játékszabályokkal.

Pl, swinger klub, párcsere, ilyesmi.

20 éven át csalt. Nem mondom, hogy ne szeretett volna, mert a másik nő/nők szólhattak csak a szexről, míg téged szeret, de 20 év élvezkedésről nem fog tudni lemondani, ha most is aktív. Gondolom nem korabeli nőkkel hetyeg, így akármennyire is kívánatos vonzó vagy, ott vagy vele már több évtizede. Valamit változtatni kéne, feldobni a dolgot. Mivel nem ismerünk titeket a hogyan?-ra nem lehet választ adni. De valami újítás kéne, ami nem megszokott. Akár az ágyban, akár azon kívül, akár rajtad, akár az öltözködésed, hajad akármi. Ami újdonsággá varázsolna. Nem könnyű, de vagy az első megoldás vagy ez, vagy ... most komolyan, 60 éves fejjel ugye nem akarnátok szétmenni?

2013. szept. 10. 08:54
 5/9 anonim ***** válasza:
60 évesen nem javaslom ezeket a próbálkozásokat.
2013. szept. 10. 09:18
 6/9 zoliba' ***** válasza:

ne legyetek már ostobák. Egy 60éves ember nem kérdez ilyeneket Gyik en.

FAKE.

2013. szept. 10. 09:31
 7/9 ASOT ***** válasza:
53%
Menj inkább süss nekem szalonnát meg tojásrántottát reggelire. És a kakaót se felejtsd el!
2013. szept. 10. 09:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Küldjél képet.
2013. szept. 10. 10:00
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Csókolom!
2013. szept. 10. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!