Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy helyre jojjon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy helyre jojjon a ferjemmel a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés
5~eve vagyok hazas,26 eves vagyok.vannak problemaink nem torodik vdlem ,mintha nem is erdekelnem h vagyok,a sex is ritkabb,vešžeksžik velem,ha kerdezem,h hova megy az a valasz semmi kozod hozza,d foqditva mar nem lehet igy. Meg ami meg baj,h dugva iszik iš amit peqsze tagad.vannak azert jo napjaink is Neha!nem sžeretnem elhagyni,d beszelni se lehet vele probaltam mar,d o mindig ram fogja,h en tul akaratos vagyok mert nincs igazam,stb.Pedig nekem nagy birka turelmem van d ez mar sok nekem is jo lenne valami megoldast talalni. Ja meg mikor nem tetszik neki valami azt kapom h pakolj haza anyadhoz,ha meg ugy teszek mintha pakolnak akkor meg kiajad h nem mehetek. En ezt nem ertem.
2013. márc. 23. 20:42
 1/5 anonim ***** válasza:

nem szeret csak uralkodni akar feletted

amennyiben még nincs gyerek sztem hagyjátok egymást

2013. márc. 23. 20:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Üljetek le és próbáljátok megbeszélni,soha nem késő-ha mégis úgy látod,lépned kell sajnos mert tönkremész ha nem..
2013. márc. 23. 20:45
 3/5 anonim ***** válasza:

1! igaza van

ezen már nincs mit beszélni

nem szeret, ezt nem lehet rendbe hozni

nincs otthon, akkor lépj meg onnan, szerintem amúgy nagy veszekedés lenne N

2013. márc. 23. 20:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt a kapcsolatot már csak a játszmák teszik ki a férjed részéről. Próbálj meg beszélni vele, ezek nem nagyon fognak maguktól megoldódni. Aztán ha folytatja tovább érdemes elgondolkodni azon hogy megéri e folytatnod ezt hosszútávon
2013. márc. 23. 21:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Mar nekem is megfordult a fejembe elmenni.de felek merten szeretnem rendbe hozni, es az is lehet h megbannam kesobb de ez mar kibirhatatlan,h mindig masok pl szulok nagyšzulok mindeg elottem alnak a fontossagban.de velem van a baj,h ilyen "buta" vagyok.valahogy ra kellene ilyesztenem!?hatha az hat!
2013. márc. 23. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!