Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy mondjam meg a feleségemne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a feleségemnek, hogy nekem már túl megterhelő a szüleit támogatni?

Figyelt kérdés
Apósomnál 4éve tudőrákot diagnosztizáltak. Azóta felépült, de anyagilag, nagyon megviselte a családot a kezelése.(bécsi klinika, rengeteg ingázás stb) A munkáját elviszitette, és rajtuk maradt egy 13milliós jelzálog. Máshoz nem tudtak fordulni, igy csak mi segitettünk. 4év alatt több mint 2.5 millió forintot adtunk nekik, havi rendszeresen kb 55-60ezret. Feleségemmel albérletben élünk, szeretném ha egyszer saját házunk lenne, de ilyen kiadásokkal elég reménytelennek tünik. Az utóbbi 4év számomra csak arról szólt, hogy dolgoztam, de semmit nem láttam belőle, mert minden pénz kifolyik a kezünkből. Idén szerettem volna új motort venni, de a feleségem lebeszélt, mondván, hogy a szüleinek nagyobb szüksége lenne arra a pénzre.

2018. jún. 29. 19:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
31%
Szóval nem tudsz motort venni... Ha ez a legnagyobb problémád, akkor faxa helyzetben vagy.
2018. jún. 29. 20:00
 12/18 A kérdező kommentje:
Igen, az a problémám, hogy nem tudok motrot venni. Vagyis, hogy azt a pénzt amiért megdologoztam, nem tudom arra költeni amire szeretném.
2018. jún. 29. 20:04
 13/18 anonim ***** válasza:
88%
Az alapján,amit leìrtál,én ùgy érzem kissé kihasználnak téged. Anyósnak büdös a munka,a feleséged meg elvárja,hogy te lemondj dolgokról,amiket szeretnél -pl a motor- hogy az Ö szüleinek több jusson. Neked nem kötelességed támogatni a szüleit,akkor sem,ha házasok vagytok(!!!),szerintem ezt nálatok mindenki elfelejtette. Nem tom milyen a kapcsolatod a feleségeddel,de szerintem gondolj magadra is,mert itt más nem fog.
2018. jún. 29. 20:15
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Én 3?megoldáson gondolkodnék:

1. Külön kassza. Furcsának hangzik házasságban, de meg kell lèpni. Jobb helyeken a szülők támogatják a gyerekeiket, hogy el tudjanak indulni az életben, titeket meg csak visszahúznak. Így előre haladni tényleg nem fogtok.

2. Ha most nem is dolgoznak anyósodék, eddig csak csináltak valamit, nem?! Valami mozdítható vagyonuk csak van?! Autót, lakást kisebbre cserélni, aztàn lesz pénz, amit használni tudnak.

3. Az ingatlant/bármi egyebet, ami a nevükön van, írassák át a ti nevetekre (rád is, hogy válás esetén ne a feleségedé kegyen kizárólag, hiszen a ti közös kasszátokból folyik el a pénz), mintegy gondozásért cserébe.

Felnőtt emberek vagytok. 1x-2x szívesen segít az ember a családon, de ők konkrétan eltartást várnak a két szép szemükért....

2018. jún. 29. 20:22
 15/18 anonim ***** válasza:
93%

Papírozzátok le a kölcsönöket mindenképp! Ne légy hülye, valami nyoma legyen annak, hogy hova megy a pénzed! Ebből a házasságból úgyis válás lesz, legalább annyi eszed legyen, hogy egy papírral megvéded magad!

Ha az öregeknek kell a pénz, add oda, de csak ha vállalják, hogy aláírják (visszamenőleg is), hogy átvették!

Ebben a családban így te csak a balek vagy! A legszebb éveid mennek el (26-30) a semmire....

2018. jún. 29. 20:32
 16/18 anonim ***** válasza:
94%
Ápolási díjat lehet kérni az államtól, tartós betegre. Nem valami nagy csoda, azt hiszem kb 20-50 E Ft.
2018. jún. 29. 20:51
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Ha azt vesszük hogy 180-at keresel és mégis van feleséged vagyis “ nem kicsit szóba állt veled csaj”, akkor te nem is vagy szerencsétlen. Nézd innen a dolgokat. Marháskodok? Hát nem biztos....
2018. jún. 29. 22:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Világ összes pénzét anyámra költöttem volna ha tudtam hogy meglehet menteni.... , na most aposodat konkrétan megmentettetek a biztos haláltól, hálával tartozik, de az nem azt jelenti hogy életed végéig pesztralni fogod őket.... Egyébként barátnőd hány éves? Apos - Anyos? Vidéken éltek vagy a fővárosban? Kisebb házba nem bírnak bekoltozni? Ezt meg elpasszolni valakinek? Gyereketek van vagy mióta vagytok együtt?!
2018. jún. 30. 03:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!