Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van a felesegemnek? Teljesen ki van akadva, haragszik, kiabál. Mindezt azért, mert sétáltunk és megnéztem az előttünk levő feneket, max 2mpig, nem bámultam, sőt.
Igen, igaza van.
Megalázó tud lenni a másik számára, hogy miközben a kezét fogod más nők fenekét nézed.
Persze a fordított esetet úgy sem értenéd, hiába mondanám, mert még nem történt veled ilyen.
Nem csak a saját fejeddel kéne gondolkodnod, hanem kicsit a másikéval is, aki elvileg életed párja!
Jó csak gondoltam leírom...
És a te válaszodnak van vmi ertelme?
Nem hiszem...
Azt hiszem, lesz még problémátok:(
Igen csak féltékeny a párod, kicsi az önbizalma.
Az a nő, aki biztos benne, hogy ő kell neked, azt ilyesmi nem érdekli.
Sajnos nagyon önbizalomhianyos. Pedig igazan szep,csinos. 175cm,65kg,hosszu barna haju,barna szemű. Nagyon szep :)
Most az a baja hogy hizott 5kgt...neki szinte semmi nem tetszik magan...
Ettől csak rosszabb lesz. Ha már most ilyen, mi lesz ha gyereketek lesz és esetleg megnyúlik a bőre vagy valami? Akkor annyira önbizalomhiányos lesz hogy már más nőre rá se nézhetsz?
Nekem se tetszik ha párom ezt csinálja mikor mellette vagyok, de na pasi. +èn is megnézem a jó pasikat.
Na hát ő is megnézi,mèg meg is mondja h jol nez ki.
Sajnos hiaba dicserem mindig nem hiszi el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!