Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta a feleségemnek új munkahelye van, azóta féltékeny vagyo, hogy többet van szinte a fönökével mint velem. Hogyan küzdjem le?
Nem vagyok féltékeny típus,de már úgy érzem néha fontosabb a cég dolga.A munkaköréhez tartozik,hogy néha a fönökkel akár külföldre is kell menni üzleti megbeszélesekre.Nagyon zavar hogy pl nem velem jut el olyan helyekre,hanem pl a fönökével.Amin persze túl tudok lépni,mert a munkája viszi oda.Amin kiakadtam,hogy volt egy céges év végi rendezvény,amire nem ment el.A többi kolléga mondta neki hogy nem ment el,rossz kedve volt a fönöknek.De most komolyan az kit érdekel hogy ezért rossz kedve van?Az érdekel valakit hogy ha mondjuk nem velem van akkor és elmegy a szülinapomon,akkor nekem lesz rossz kedvem?Miért kell ilyen személyes dolgokat belekeverni hogy a fönöknek rossz kedve lesz?
Soha nem voltam féltékeny rá,de ez már kezdi kiverni a biztositékot,és nem a párom részéről,hanem a cég hozáállásában és a fönök hozzáállása-A következő mi lesz?Nem ment el vele kávézni vagy nem feküdt le vele,akkor lesz rossz kedve?Kicsit zsarolás szagú a dolog nekem.
Én nem gondolom hogy a munkába bele kellene keverni a fönök éppen lelkihangulatát.
ma 09:33
Jó és?Mit zavar téged?Lapozz tovább és a gondod megvan oldva nem kell az én kérdésemmel foglalkoznod.Majd válaszol más akkor.Keressél másik kérdést.
A féltékenységed nagyon is megalapozott. A jelek szerint a főnököd nagyon hajt a nejedre.
Annyit tehetsz, hogy a nejeddel megbeszélsz mindent, és támogatod, ha úgy áll a helyzet, hogy munkát kell váltania. Az ilyen "szuperfőnökök" képtelenek megérteni, hogy egy jól kinéző nő is CSAK munkaerő, nem pedig minden más is egyben.
Ha ilyen beosztásban dolgozik akkor jobb, ha elfogadod, h bizony nem lesz a hűség mintapéldánya.
Nem feltétlen a főnök lesz a szerető, inkább a kintiek közül valaki.
Az ilyen helyeken így megy ez, kb nyílt titok.
Eddig teljesen más munkakörbe dolgozott,az is irodai munka volt,de teljesen más jellegű és ott női főnöke volt.Soha nem merült fel nálam a féltékenység,természetes egészséges féltékenység az volt persze.Az mindenkinél van valamilyen szinten.
Majd felajánlották neki,majd sokat gondolkodott,el sem akarta vállalni a munkát,nagyon sokat gondolkodott rajta.Majd a kollégái meggyőzték hogy ez az eddigi munkához képest milyen jó lesz stb.Mintha összeakarnák boronálni a fönökkel,ugyan is ez a váltás cégen belül történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!