Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van itt olyan, akinek közös a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, akinek közös a munkahelye a férjével?

Figyelt kérdés

És esetleg ő magasabb beosztásban van és ő a felettese,mármint a férje a főnök.

Milyen így a munka?Nincs konfliktusotok?

Minden választ köszönök!

2014. aug. 24. 22:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
57%
Szia.én pályakezdőkrént kerultem a Richterhez.ő szntén csak 2hóval később.osztálytársam volt.(akkor még csak jártunk,nekem nem hosszabbították meg a szerződést.)ő ott van 7 éve,9 éves kapcsolatunk van,gyerkőcök 4,5 ill másfél évesek.nem volt rossz a. Közös munkahely.ebéd időben félórát talalkoztunk,megbeszéltük mikor végez a másik,közösen mentünk haza hozza vagy hozzám.(21vesek voltunk,önálló lakásunk nem volt.)most 29 vagyok ill leszek szeptemberben.én örülnék neki ha együtt tudnánk dolgozni,legalább azonos cégnél mert jo munkahely a Richter.mert jok a kollegák,anyós após szintén ott van,sok juttatás stb,kozel van s nem mellesleg szakmámban tudnék elhelyezkedni.(számomra fontos lenne.)
2014. aug. 24. 23:35
 2/12 anonim ***** válasza:
19%
Szia nalunk pont ez a helyzet es semmi problema nincs azon kivul hogy nem baratkozhatok senkivel mert mutatnom kell hogy en is fonok vagyok ami persze nekem nem tetszik es ez miatt neha vita van :( sajnos a parom rogeszmeje de amugy minden oke koztunk es nem untuk meg egymast de ez nem mindenkinel van igy!!!! Fontos neha kulon is lenni picit :) en ezt ugy oldom meg hogy nem ulok be hozza az irodaba hanem kint vagyok escsak akkor lassuk egymast mikor kijon cigizni :) igy tokeletes minden :)
2014. aug. 24. 23:57
 3/12 anonim ***** válasza:
55%

Mi is együtt dolgozunk már 13 éve. Tavaly óta a főnöke is vagyok, középvezetői szinten.

Egyáltalán nincs ebből konfliktusunk. A munkahelyen munkatársak vagyunk, magánéleti dolgainkat nem ott beszéljük meg, viszont itthon nem kell külön elmagyarázni, ha valami kiakasztott bennünket, a másikunk rögtön megérti a helyzetet.

2014. aug. 25. 00:09
 4/12 anonim ***** válasza:
54%
Nem egészen ide tartozik,de nekem az Anyum a főnököm.Eleinte fura volt,de külön lehet választani.A melóhelyen csak akkor vagyunk együtt,ha muszály,azon kívül ki-ki csinálja a saját dolgát.Amúgy vele lakom már férjnél vagyok.
2014. aug. 25. 00:21
 5/12 anonim ***** válasza:
35%
Amúgy NEM vele lakom,bocs kimaradt
2014. aug. 25. 00:21
 6/12 anonim ***** válasza:
57%
Mi már elég régóta dolgozunk együtt, bár nem vagyunk egymás főnökei. Más-más területen vagyunk, viszont 5 nappból ő 3-at én 4-et itthonról dolgozunk szóval nem csak ebédszünetben találkozunk. A nehéz inkább az volt benne, hogy amikor dolgozunk ne bevásároljunk, heti menüt tervezzünk, gyerekezzünk, illetve munkaidő után ne dolgozzunk tovább. Egyébként nálunk sincs sose konfliktus és azért néha szoktunk külön is lenni. Bár az vicces ha nem ugyanazokon a napokon tudunk szabira jönni, mert akkor a másik elvonja a figyelmet a munkáról :)
2014. aug. 25. 00:41
 7/12 anonim ***** válasza:
57%
Szüleim. Nekik nem kéne, anya rosszul kezeli a helyzetet.
2014. aug. 25. 07:27
 8/12 anonim ***** válasza:
57%
Igen, pár éve a munkahelyen ismertem meg. Én voltam az új kolléganő, és mellé kerültem, így az íróasztalunk egymás mellett van. (idősebb kolléganők aranyosan játszották a kerítő szerepet):) Aztán össze is házasodtunk, van 3 közös baba. Jövőre megyek vissza dolgozni... Nem rossz, mivel van kijárós munkánk, és nem egymással járunk ki, van értelme megkérdezni, hogy mi történt veled ma? Egy kocsival tudunk menni dolgozni, ha bent vagyunk, együtt ki tudunk menni ebédelni....
2014. aug. 25. 07:43
 9/12 anonim ***** válasza:
57%
Igen, orvosok vagyunk. Egy osztályon dolgozunk, nagyjából a férjem "képez ki". Mi nagyon élvezzük, hogy a munkánk is közös, itt is ki tudjuk egészíteni egymást.
2014. aug. 25. 08:04
 10/12 anonim ***** válasza:
57%
A barátnőm főnöke vagyok. Nincs konfliktusunk ebből. Ő csinálja az ő dolgát, én az enyémet.
2014. aug. 25. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!