Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is ennyi pénzügyi vitája van a férjével/feleségével?
Így nem sok jót jósolok nektek, az fix.
Az, hogy egy pár a pénzügyi kérdésekben mennyire ért egyet, kardinális a kapcsolat életképessége szempontjából.
Max. az segíthet rajtatok, ha külön kasszára váltotok. (Mondjuk ezt egy házasságban elég hülye dolognak tartom, de ha nincs más...)
5-össel én is egyetértek:-)
Azért ha ennyire zavar, próbáljatok kompromisszumot kötni, kicsit mindketten engedni! Viszont ne próbáljátok megváltoztatni és szabályozni egymást, mert megmérgezitek a kapcsolatotokat.
Gondolom, a párod megkeresi azt az összeget, amit el szeretne költeni olyanokra, ami neked nem annyira tetszik. Ha igen, akkor tényleg ne foglalkozz vele. És türelem, majd összerázódtok, változtok idővel mindketten, remélhetőleg később közelebb fog állni az elképzelésetek egymáshoz a pénzügyi meglátások terén is:)
Ezen nem érdemes vitázni. Ha megteheti és igényli, akkor miért ne ehetné a drágább ételeket? Mi hasonló anyagi helyzetű családból származunk, a férjem mégis megelégszik az olcsóbb kajákkal, én meg több dologban a kicsit a minőségibbet szeretem. Én nagyon megérzem az ízén a különbséget, ő nem. Nem beszélve arról, hogy sajnos sokszor ami nagyon olcsó, az nem is valami egészséges. Nem mindig, de van ilyen.
Kompromisszum lehetőség lehetne, hogy legyen egy számlátok, azon gyűjtsétek a megtakarítást, de azért ne verjétek a fogatokhoz a garast, élvezzétek is az életet, ha megtehetitek.
Nincs vitánk, én vagyok az úr a háznál, meg én keresem a pénz nagyrészét.
44F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!