Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is ennyi pénzügyi vitája van a férjével/feleségével?
A házasság nem csak a szerelemről, hanem az alkalmazkodásról, a másik szokásainak elfogadásáról szól. Úgy szeretik a házastársak egymást ahogy vannak. A gondolkodásukkal, a külsejükkel együtt. Nem győzködik egymást arról, hogy mi a jó látásmód, és mi a rossz, hanem elfogadják azt a látásmódot amit a másik képvisel.
Számomra legalábbis ez a házasság.
Így hát nálunk nincsenek viták, anyagi téren egyáltalán. Én azt javasolnám neked, hogy ne akarj ráerőltetni feleslegesen semmit a feleségedre.
Ha kocsival akar járni dolgozni, járjon azzal. Amíg van autótok, és van miből tankolni, addig miért fáj ez neked?
A menü meg kb egy ezres. Abból nem tudsz megfőzni, tehát nem pénzkidobás, sőt. Ha hideg kaját veszel az kb 600 Ft, ha jól is akarsz lakni, és nem parizeres zsemléről beszélünk.
Mivel nem azt írtad, hogy nem veszi fel csak a legdrágább ruhát, és kaviárt eszik vacsorára, úgy gondolom, hogy teljesen normális igényei vannak.
Szerintem te vagy túl spórolós. Egy kicsit lazíts. A pénznek csak akkor van értéke, ha használod. Ha a számládon figyel, teljesen hasztalan.
Persze kell a rossz időre is tartalékolni, én is úgy érzem magam biztonságba de azért élni ne felejts el vele.
Nehogy úgy járj mint a kisgyerek aki megkapja a várva várt cipőt nem hordja dobozba tartja vigyáz rá aztán amikor már felvenné kinőtte.
Nincs ilyen vitánk,pedig különböző gondolkodásunk volt nagyon,de még házasság előtt összecsiszolódtunk, kompromisszum.
Ő eszi amit főzök,ezen nem spórolunk,de menzázni nem menzázunk,drága és rossz.Előttem menzázott.
Kocsival járunk,sajnos mai bérletárak mellett olcsóbb mint két felnőtt bérlet.
Nyaralunk,telelünk,neki elég lenne valami lepukkant nénik által kiadott szoba,én inkább a panziókat szeretem vagy apartmant,igy én választok.
Főzz neki,amit elvisz,és nem eszik menüt,de nem is szendvicset,férfiembernek kell a meleg kaja.
Tömegközlekedés vs kocsi,papirlap,és számoljátok ki melyik éri meg jobbn,számit-e az a pár ezer ha kocsival drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!