Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg ezt a feleségemnek úgy, hogy ne bántsam meg?
Nos ha a feleségedtől elhidegültél,akkor talán próbálkozni kéne egy picit hogy javítsátok a kapcsolatotokat.
Ha szeretted akkor a láng az ugyanúgy újjáéledhet,nincs minden veszve,na meg van két gyereked,kötelességed normális családban felnevelni őket.
Erről ahülyeségedről meg vagy hallgass vagy mond el őszintén!Szerintem mond el az a tuti mert így szegény asszonynak nem lesz fogalma arról hogy valami nincs rendben és így esélye sincs javítani a dolgokon.Szóval üljetek le és beszéljétek meg.Ami meg ezt a meleg sztorit illeti...Lehet épp most kalandoztál egy picit,majd elmúlik .Jesszus...Hogyan alakulhat úgy valami hogy smárol a főnökével aki szintén férfi...Esetleg a főnök nyíltan homokos?
A lényeg foglalkozz a feleségeddel és a gyerekeiddel és lehet hogy melóhelyet kéne váltanod.
Szerintem kérj segítseget pszichologustól. Nyilván nem adja a kezedbe a megoldást ő sem, de jobb lesz neked hogy valakivel ki tudod beszélni a dolgot.
Masik dolog h nyilván 'el kell mondanod blabla' de ha nekem ilyet mondana a ferjem gondolkodas nelkul elhagynam.
Tedd fel magadban a kérdést hogy mit szeretnél a csaladod vagy ezt a ferfit/szabadságot/szingliséget stb. Talan ezert is lenne jó elmenni pszichologushoz mert ugy konnyebb donteni. Ha csaladod akkor hagyd ott ezt a munkát bármilyen jól fizet tessék elmenni közös hétvégekre, moziba, csinaljatok kozos programokat öszinten mond el a felesegednek h elhidegultnek erzed a kapcsolatod es h oldjatok meg.. mennyetek akár párterápiára.
Ha nem akarod tovabb a házasságod akkor tedd azt ami boldoggá tesz teged de szerintem nem kéne erre a furcsa útra lépni már 30 felett, de ha megteszed attól még lehetsz jó apja a gyerekeidnek és értékes ember szóval.. te tudod..
Megkérdezhetem h eddig is érdekeltek a férfiak (biztos vannak kamaszkori emlékeid h mi izgatott fel stb) v most ez egy teljesen új dolog?
Szerintem ne mondd el.
Valszeg a feleségednek is van már valaki, akivel hancúrozhat, szal a legegyszerűbb az lenne, ha lelépnél és felvállalnád, h meleg vagy, legalábbis min biszex.
Ez két külön probléma. Ne is akard egy kalap alá venni!
Először beszéljétek meg az elhidegülést!
A másik ügy meg egy másik ügy.
Ez két külön probléma. Ne is akard egy kalap alá venni!
Először beszéljétek meg az elhidegülést!
A másik ügy meg egy másik ügy.
Egyébként a világ legtermészetesebb dolga kéne legyen, hogy a feleséged az az ember, akivel megbeszélsz mindent, ami foglalkoztat - ha nem volnátok elhidegülve persze. Szóval itt valami nagyon nem oké, ha már beszélgetni se tudtok. Én bármelyik haverommal, de még rövid ismeretség után is meg tudok beszélni ilyen dolgokat emberekkel.
Te is meg tudtad velünk beszélni!
A kérdés, hogy akivel összekötötted az életedet, avval még annyira sem vagy bensőséges viszonyban, mint velünk?....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!