Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy mondjam meg ezt a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg ezt a feleségemnek úgy, hogy ne bántsam meg?

Figyelt kérdés
34 éves vagyok, házas vagyok 8 éve. Van két gyerekünk, az egyik 4 éves a másik 6. Az elején nagyon szerettük egymást, minden rendben volt. De mióta megszületett a gyermekünk, egyre jobban elhidegültünk egymástól. Nemi élet sincs nagyon. Félre értés ne essék, nem veszekszünk. Csak elhidegültünk. 2 éve elkerültem egy irodába dolgozni, és ott a főnökömmel (aki egyben a közvetlen feletessem is) elkezdtünk fél éve flörtölni, csók is volt. Sőt, egyszer fel is mentem hozzá. De ott is csak csók történt. Nagyon szégyellem emiatt magam. Hogy mondjam meg a feleségemnek ezt? De a nagyobb probléma az, hogy a főnököm férfi. Egyszóval nem olyan kellemes, egyszerű a dolog. Azt se nagyon tudom, hogy most hova tartozom vagy, hogy mit akarok. Szeretem a feleségemet, de érzek valamit a főnököm iránt is. Mit tegyek? F,34

2014. jún. 27. 01:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
66%

Csak akkor mondd el a meleg csókos sztorid, ha szakítani akarsz a feleségeddel...mert szerintem nincs olyan nő,aki ezt elnézné...(de ez csak az én véleményem).Nővel való megcsalást már bocsátottam meg, mert huszonéves házasság után történt, megbeszéltük,változtattunk, nem is bántam meg.

De ha valaki azt se tudja a férfiakat vagy a nőket szereti...hát, én nem tudnám feldolgozni,az biztos.

Mi ez most,valami divat,hogy ki kell próbálni mindkét nemet???

Az elhidegülésről beszélj a feleségeddel, és próbáld megjavítani a dolgot, vele együtt közösen.én a helyedben leszámolnék, és kerülném a főnököt...de te tudod, mit érzel iránta.

Azzal számolj azért, hogy nem semmi lesz a későbbiekben,szembenézni a gyerekeiddel, feleséggel, szüleiddel,ismerősökkel, hogy egy férfi miatt váltál el a feleségedtól...

2014. jún. 27. 07:48
 12/22 anonim ***** válasza:
Amikor alszik...
2014. jún. 27. 08:38
 13/22 anonim ***** válasza:
82%
Bezzeg ha egy nővel kavarna a kérdező akkor egy gerinctelen alak lenne, de ha pasival, akkor úgy látszik titokban kell tartania. Lehet hülye vagyok, de szerintem sokkal durvább és mélyebb, mintha valami nővel elcsattant volna.
2014. jún. 27. 10:13
 14/22 anonim ***** válasza:
41%
Én jobban meg tudnám bocsátani, ha pasival csalna meg.
2014. jún. 27. 10:22
 15/22 anonim ***** válasza:
44%
Na azért arra kíváncsi lennék, ha egy férfival kavarna a férjed, ténylegesen milyen megbocsátó lennél?
2014. jún. 27. 10:35
 16/22 anonim ***** válasza:
69%

Sokkal inkább, mintha nővel.

Ha nővel csal meg, az azt jelenti, hogy hiányzik belőlem valami, ami akár én is lehetnék. Akkor az egész megcsalás részben az én hibám is.

De ha pasival, akkor valami olyan hiányzott neki, amit tőlem nem tud megkapni.

Egy másik nőre milliószor féltékenyebb lennék, mint egy pasira. De miért lep meg bárkit is, hogy mindenki máshogy látja ezt?

2014. jún. 27. 11:40
 17/22 anonim ***** válasza:
58%

"De miért lep meg bárkit is, hogy mindenki máshogy látja ezt?"

Mert az emberek azt hiszik, hogy csak úgy lehet igaz, ahogy ők gondolják.

Ne is foglalkozz vele, tele van ilyenekkel az oldal.

Kérdező:

Annak csak volt valami előzménye, hogy smároltatok. A feleséged egyébként tudta, hogy biszex vagy? Vagy a homoszexualitásodat akartad elnyomni a házassággal? (Ezt nem ártott volna a sztori előtt tisztázni....már ha nem kamu az egész.)

2014. jún. 27. 12:04
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
Jaj előző, mert amíg nem történik meg, addig könnyen mondja az ember, hogy így meg úgy. Egyébként pedig, ha megcsal egy nővel, akkor az lehet, hogy épp a rossz kapcsolatotok miatt stb. Ha egy pasival, az azt jelenti, hogy amióta együtt vagy vele hazudik és átver téged. De te csak addig látsz, hogy melyik nemmel tudnád felvenni a versenyt?
2014. jún. 27. 12:18
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Vannak férfiak, akik csak később jönnek rá, hogy melegek, vagy biszexuálisok. Én ezért nem tudnék haragudni.

Persze fájna, hogy nem szeretett úgy, ahogy hittem, de nem rossz szándékból csinálta. Segítenék neki elfogadni önmagát, és remélném, hogy barátok maradhatunk utána.

Aki viszont nővel csal meg, azt nem bocsátanám meg. Az egyszerűen féregség.

Sokkal nehezebb odaállni a párod elé, és azt mondani, hogy te sem vagy tisztában azzal, kicsoda vagy. A másik esetben meg csak annyit kéne mondani, hogy szívem, nem nyalogatod eleget a heréimet, így megdugtam a szomszéd Bözsit.

2014. jún. 27. 13:10
 20/22 anonim ***** válasza:
Hidd el, olyan nincs, hogy valaki ezt ne érezné már tini korában, maximum elnyomja. Az pedig, hogy megbeszélnéd vele, persze, ha azelőtt állna eléd, hogy megteszi, nem lebukna., mert az is akkora féregség, bár lehet csak nekem.
2014. jún. 27. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!