Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg ezt a feleségemnek úgy, hogy ne bántsam meg?
Csak akkor mondd el a meleg csókos sztorid, ha szakítani akarsz a feleségeddel...mert szerintem nincs olyan nő,aki ezt elnézné...(de ez csak az én véleményem).Nővel való megcsalást már bocsátottam meg, mert huszonéves házasság után történt, megbeszéltük,változtattunk, nem is bántam meg.
De ha valaki azt se tudja a férfiakat vagy a nőket szereti...hát, én nem tudnám feldolgozni,az biztos.
Mi ez most,valami divat,hogy ki kell próbálni mindkét nemet???
Az elhidegülésről beszélj a feleségeddel, és próbáld megjavítani a dolgot, vele együtt közösen.én a helyedben leszámolnék, és kerülném a főnököt...de te tudod, mit érzel iránta.
Azzal számolj azért, hogy nem semmi lesz a későbbiekben,szembenézni a gyerekeiddel, feleséggel, szüleiddel,ismerősökkel, hogy egy férfi miatt váltál el a feleségedtól...
Sokkal inkább, mintha nővel.
Ha nővel csal meg, az azt jelenti, hogy hiányzik belőlem valami, ami akár én is lehetnék. Akkor az egész megcsalás részben az én hibám is.
De ha pasival, akkor valami olyan hiányzott neki, amit tőlem nem tud megkapni.
Egy másik nőre milliószor féltékenyebb lennék, mint egy pasira. De miért lep meg bárkit is, hogy mindenki máshogy látja ezt?
"De miért lep meg bárkit is, hogy mindenki máshogy látja ezt?"
Mert az emberek azt hiszik, hogy csak úgy lehet igaz, ahogy ők gondolják.
Ne is foglalkozz vele, tele van ilyenekkel az oldal.
Kérdező:
Annak csak volt valami előzménye, hogy smároltatok. A feleséged egyébként tudta, hogy biszex vagy? Vagy a homoszexualitásodat akartad elnyomni a házassággal? (Ezt nem ártott volna a sztori előtt tisztázni....már ha nem kamu az egész.)
Vannak férfiak, akik csak később jönnek rá, hogy melegek, vagy biszexuálisok. Én ezért nem tudnék haragudni.
Persze fájna, hogy nem szeretett úgy, ahogy hittem, de nem rossz szándékból csinálta. Segítenék neki elfogadni önmagát, és remélném, hogy barátok maradhatunk utána.
Aki viszont nővel csal meg, azt nem bocsátanám meg. Az egyszerűen féregség.
Sokkal nehezebb odaállni a párod elé, és azt mondani, hogy te sem vagy tisztában azzal, kicsoda vagy. A másik esetben meg csak annyit kéne mondani, hogy szívem, nem nyalogatod eleget a heréimet, így megdugtam a szomszéd Bözsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!