Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg ezt a feleségemnek úgy, hogy ne bántsam meg?
Figyelt kérdés
34 éves vagyok, házas vagyok 8 éve. Van két gyerekünk, az egyik 4 éves a másik 6. Az elején nagyon szerettük egymást, minden rendben volt. De mióta megszületett a gyermekünk, egyre jobban elhidegültünk egymástól. Nemi élet sincs nagyon. Félre értés ne essék, nem veszekszünk. Csak elhidegültünk. 2 éve elkerültem egy irodába dolgozni, és ott a főnökömmel (aki egyben a közvetlen feletessem is) elkezdtünk fél éve flörtölni, csók is volt. Sőt, egyszer fel is mentem hozzá. De ott is csak csók történt. Nagyon szégyellem emiatt magam. Hogy mondjam meg a feleségemnek ezt? De a nagyobb probléma az, hogy a főnököm férfi. Egyszóval nem olyan kellemes, egyszerű a dolog. Azt se nagyon tudom, hogy most hova tartozom vagy, hogy mit akarok. Szeretem a feleségemet, de érzek valamit a főnököm iránt is. Mit tegyek? F,342014. jún. 27. 01:45
21/22 anonim válasza:
Ja és ha a féregségről van szó, akkor a feleség pedig hagy dönthesse már el, hogy olyan embernek szül gyereket, akivel jobb esetben normálisan fel tudja nevelni a gyerekeit és ne pár év után jöjjön rá a férje, hogy ja bocs, én most már nem bírom és felvállalom magam.
22/22 anonim válasza:
Ha ez nem kamu-kérdés, szerintem vesd fel feleségednek a két férfi-egy nő felállást, hátha még bukna is rá.
Van pár ismerősöm, akiknek vágyálma ez...:P :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!